Meddig kell még hordani a maszkot???
Egyre melegebb van, én már nem bírom!!!
Tömegközlekedésen minden nap kötelező hordani és már rosszul érzem magam benne. Ti hogy bírjátok? Meddig kell még ez???
Szerintem max 2 het. En itthon ultem 2 honapot koronaval, egyet se kohogtem. Aztan hogy jovok-megyek, es hordani kell, es lelegzem vissza a sajat bacijaimat, virusaimat, allandoan kohogok.
A mutetes betegen is rajta kellene hogy legyen a maszk...mellette meg menjen az O2, mert meg elegge alszik egy 3 oras mutet utan. Nevetseges. Rajtam van, de a betegekre, akik kulon kortermekbe vannak ugyebar most, nem szoktuk kerni, hogy vegyek fel.
A legjobb, hogy maszkban 90-nel szaturalunk, ha levesszuk, maris tudunk 98-cal.
Igen, a legviccesebb, hogy mikor nekem koronám volt, akkor fel sem ismerték, konkrétan azzal töltöttem a betegséget, hogy orvosról orvosra járkáltam, mert vizsgáltak jobbra-balra, hogy mi a franctól fulladozok, meg vagyok ennyire rosszul. Akkor nem kellett maszk, ülhettem a váróteremben, bemehettem az orvosokhoz, tömegközlekedhettem... Addigra jöttek rá, hogy koronavírus volt, amikor már meggyógyultam. (Mivel januárban még nem gondoltak rá, csak márciustól, így akkor jött a nagy megvilágosodás.)
Most, hogy semmi bajom, kötelező a maszk. Röhej, komolyan. :D
Ameddig azt nem mondják, hogy elmúlt a vészhelyzet. Én is hordom, szemüveges vagyok, így nekem is kellemetlen, mert folyton bepárásodik a szemüvegem. Hordom, ha elmegyek bevásárolni, vagy tömegközlekedem. Ki lehet bírni, nem értem, mit hisztiznek itt sokan.
Amúgy, látszik, hogy nem Ázsiában élünk. Ott egy köhintés után maszkot húznak, abban járnak-kelnek az utcán is, akármilyen meleg is van. És pont olyan maszkokat hordanak, mint amiket itthon. A lényeg, hogy TE NE FERTŐZZ MEG MÁSOKAT! Egymásra is oda kell figyelni, de ez sajnos az európai népekre nem jellemző. Nincs belénk nevelve.
Nekem semmi bajom a maszkkal. Kötelező, hordom. Ennyi.
"Nekem semmi bajom a maszkkal. Kötelező, hordom. Ennyi."
Gratulálok. Akkor te hordd. Mi meg már nem fogjuk. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!