Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meddig kell még hordani a...

Meddig kell még hordani a maszkot???

Figyelt kérdés

Egyre melegebb van, én már nem bírom!!!

Tömegközlekedésen minden nap kötelező hordani és már rosszul érzem magam benne. Ti hogy bírjátok? Meddig kell még ez???

2020. jún. 14. 08:27
1 2 3
 11/23 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
47%

Szerintem addig, amíg Vityó és a haverok el nem tudják adni az összeset 500 Ft/db áron, amit berendeltek 2 fillér/db-ért. Semmi másról nem szól ez, minthogy jól bepánikoltatták a népet, most meg már, hogy felébredtek az emberek, nem akar elkelni a szájkosár, és valahogy muszáj eladni.

És amíg egy olyan birka is lesz, mint a szemüveges hatos, addig sikerülni fog nekik. Fel kell kelni a kómából, és nem bedőlni minden baromságnak, amit a közmédia le akar nyomni a torkotokon.

2020. jún. 14. 10:36
 12/23 anonim ***** válasza:
45%
Én sem értem ezt a hisztit, rettentő unalmas a nyavajgásotok. Hordani kell és kész, nem azért hogy neked rossz legyen, hanem hogy másokra ne hányd rá a retkedet. Én is hordom, nem kellemes, sőt, de tudok alkalmazkodni, hiszti helyett nektek is ezt kellene tenni.
2020. jún. 14. 12:36
 13/23 anonim ***** válasza:
58%

Az ilyeneknek, mint az Utolsó, örökre kötelezővé tenném. A normálisaknak meg már most sem kell.

Én ugyanis nem "hányom a retkemet" senkire, de te ezek szerint igen, hacsak nincs rajtad maszk.

2020. jún. 14. 12:39
 14/23 anonim ***** válasza:
44%

Mindig meglepődöm, hogy tényleg vannak ilyen emberek, mint a hatos vagy utolsó előtti, akiknek bármi szart le lehet nyomni a torkán.

Mellesleg én éltem Ázsiában: drága, ott az erős légszennyezettség miatt hordják. Amikor bejelentik, h x határ érték fölé ment, akkor fel kell tenni. De a birka magyarnak mindent meg kell kajálni, nehogy véletlenül gondolkodjon valaki.

2020. jún. 16. 17:54
 15/23 anonim ***** válasza:
56%
Jaj ez a magyarozás már megint. Annyira unalmas.
2020. jún. 16. 19:16
 16/23 anonim ***** válasza:

A második hullámról kérdezik, annak kapcsán mondja, virológus:

[link]

2020. jún. 17. 22:10
 17/23 anonim ***** válasza:
81%
Ebben az évben már biztos marad maszk sajnos.
2020. júl. 18. 01:38
 18/23 powerkee válasza:
72%
Szerintem még 1 évig 100% kötelező lesz. Egymást védjük, nem magunkat. Tök mindegy mert senkit se véd mert mindenki egymást védik... Fuck logic, de ameddig Orbán kormány nem dönt addig kötelező.
2020. júl. 26. 16:14
 19/23 anonim ***** válasza:
18 a maszkok többsége abszolút semmit nem (ez is hozzájárul ahhoz, h a többség nem tudja komolyan venni), egyszerhasználatosat hordanak hetekig, hogy a tákolt anyag maszkokról ne is beszéljünk. A többség mégsem érzèkel magán tüneteket ezek mellett sem-na ezért sem veszik már komolyan ezt az egészet.
2020. júl. 26. 17:25
 20/23 anonim ***** válasza:
52%

"senkit se véd mert mindenki egymást védik... Fuck logic"

Mit nem értesz ezen? Ha tovább hordják az egyszer használatosat, mint kéne, stb., akkor is felfogja az adott ember leheletének legnagyobb részét, így védi az összes többieket attól, hogy ha ő már fertőzött, akkor továbbadhassa - saját magát viszont nem tudja megvédeni vele a többiek vírusaitól, mert a maszknak nem az a funkciója, hogy a szádba igyekvő vírusokat kiszűrje, hanem az, hogy a szádból távozókat felfogja.

2020. júl. 26. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!