Meddig kell még hordani a maszkot???
Egyre melegebb van, én már nem bírom!!!
Tömegközlekedésen minden nap kötelező hordani és már rosszul érzem magam benne. Ti hogy bírjátok? Meddig kell még ez???
Szerintem addig, amíg Vityó és a haverok el nem tudják adni az összeset 500 Ft/db áron, amit berendeltek 2 fillér/db-ért. Semmi másról nem szól ez, minthogy jól bepánikoltatták a népet, most meg már, hogy felébredtek az emberek, nem akar elkelni a szájkosár, és valahogy muszáj eladni.
És amíg egy olyan birka is lesz, mint a szemüveges hatos, addig sikerülni fog nekik. Fel kell kelni a kómából, és nem bedőlni minden baromságnak, amit a közmédia le akar nyomni a torkotokon.
Az ilyeneknek, mint az Utolsó, örökre kötelezővé tenném. A normálisaknak meg már most sem kell.
Én ugyanis nem "hányom a retkemet" senkire, de te ezek szerint igen, hacsak nincs rajtad maszk.
Mindig meglepődöm, hogy tényleg vannak ilyen emberek, mint a hatos vagy utolsó előtti, akiknek bármi szart le lehet nyomni a torkán.
Mellesleg én éltem Ázsiában: drága, ott az erős légszennyezettség miatt hordják. Amikor bejelentik, h x határ érték fölé ment, akkor fel kell tenni. De a birka magyarnak mindent meg kell kajálni, nehogy véletlenül gondolkodjon valaki.
A második hullámról kérdezik, annak kapcsán mondja, virológus:
"senkit se véd mert mindenki egymást védik... Fuck logic"
Mit nem értesz ezen? Ha tovább hordják az egyszer használatosat, mint kéne, stb., akkor is felfogja az adott ember leheletének legnagyobb részét, így védi az összes többieket attól, hogy ha ő már fertőzött, akkor továbbadhassa - saját magát viszont nem tudja megvédeni vele a többiek vírusaitól, mert a maszknak nem az a funkciója, hogy a szádba igyekvő vírusokat kiszűrje, hanem az, hogy a szádból távozókat felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!