Meddig kell még maszkot hordani?
Már csak 900 eset van. Egy 10 milliós országban...
Több szifiliszes van már mint koronás.
"ha szerencséd van nem lesz következménye, de az is lehet, hogy nem engednek majd fel egy buszra, vagy nem mehetsz be egy boltba emiatt"
És ami még nagyobb baj, az az, hogy az is lehet, hogy kinyír valakit anélkül, hogy tudna róla...
30: „Elég sok olyan szabály van, ami nekem sem tetszik, mégis betartom.”
Ha holnaptól csadort vagy burkát írnak elő, akkor csadort vagy burkát fogsz viselni a boltokban? Igaz, hogy nem tetszik, de most így tudom megvédeni az embertársaimat ettől a szörnyű vírustól. Már nem kell sokáig elviselni, csak egy-két év, és meglesz a mindenkit megmentő vakcina.
#34: Nem értem a problémádat, fáj hordani, vagy mi a baj? A távol-keleti országokban ez egy megszokott dolog, mégsincs tőle semmi bajuk, csak itt megy a siránkozás miatta.
Ha csadort vagy burkát írnának elő akkor meglepődnék, de biztosan nem kezdenék el hisztizni miatta, kibírnám azon a néhány helyen ahol fel kell venni.
Felvennéd a csadort. Az igen barátom.
Te aztán irányítható egy birka vagy.
Rendkívül értelmes válasz volt. Ezek után van képed még engem lebutázni? 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!