Karácsony végleg elvágja magát, ha az autósok parkolási díját így hagyja megemelkedni? Nem fél, hogy amilyen könnyen jött, olyan könnyen megy is a főpolgármesteri pozícióból? A budapestieknek kell az autó és parkolás, nem valami kis falu vagyunk.
Nem baj.
Majd kiváló kampátytéma lesz ennek a gyökérnek az intézkedéseinek a visszavonása.
4
Akkor mihez van köze? Szerinted tényleg szándékosan akar valakiket szivatni? A parkolási díj azért van, hogy ne foglald tartósan a korlátozottan rendelkezésre álló parkolóhelyet, így legyen cserélődés, ne kelljen sokaig keresni a helyet, illetve jobban meggondold, hogy biztosan autóval akarsz-e menni háztól házig az amúgy is zsúfolt belső kerületekben.
Én akkor lennék elégedett, ha emellett dugódíjat is bevezetne végre.
6:
Szerinted mi lenne a jobb megoldás? Alacsony parkolódíj? Ne legyen parkolódíj? Idő alapú parkolás, azaz bizonyos helyeken cdak 15 percre, 30 percre, 1 órára, stb., stb., szabadnq megállni, mint pl. egyes német városokban?
Mert egyébként szerintem a nem wc-re is autóval járókat leszámítva ez a változtatás inkább előnyös az autósoknak.
Kedves 5,
Budapest alapproblémája elsősorban az, hogy minden a belvárosba van koncentrálva.Ezért van ott sok autó.
Limitálni kellene az üzletek, intézmények számát.
Másrészt, Budapest parkolóházak és mélygarázsok számában hatalmas lemaradásban van egy hasonló méretű nyugat-európai városoktól.Ebben sincsen előrelépés, mindig csak 1-1 beruházás van.
Értem én a zöld politikát, de egy kicsit mániákus kezd ez lenni, rakpartok, sávok elvétele ez a 800-ra futó parkolás, a Diesel kitiltása, bár ez elcsitult, de ki tudja.
Az autós nem gonosztevő, és választópolgár továbbra is.
"Az autós nem gonosztevő, és választópolgár továbbra is."
Senki nem mondta, hogy gonosztevő, de élhetetlenebbé teszi a várost:
légszennyezés és zaj, hogy csak kettőt mondjak, mindkettő jelentősen hozzájárul az egészségkárosodáshoz, emellett jelentős balesetveszély-forrás, valamint közlekedési dugó.
Nem gonoszságból csinálják, csak kényelemből, önzőségből... mert nem gondolnak bele komolyan... Persze ha csak nekik kellene hallgatniuk a saját autójukat (ja pont hangszigetelt autóban ülnek), ill. csak nekik kéne szívniuk az autójuk által kibocsájtott légszennyezést, lehet, hogy kevesebbet ülnének autóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!