Liberálisok!Mit vártok a hozzáállásotoktól?Mi a cél?
Tökéletesen látható, hogy szerintetek mindenki hülye és rasszista, mindenkivel csak a baj van, kivéve a négereket, vagy itthon mondjuk a cigányok.
Hibás a rendőr, hibás a tanár, a szoc munkás, a boltos, ellenben a kedves kisebbségi soha nem tehet semmiről, ő csak áldozat.
Még akkor is, ha maga a cigány polgármester mondja el, hogy egy rakat munkakerülő a falu lakossága.
Tehát, mit vártok ettől?
"Mit vártok a hozzáállásotoktól?"
Taktika: A jelenlegi kormány lejáratását.
"Mi a cél?"
Stratégia: A hatalom megszerzése.
Mit várnak?
Azt,hogy csókolgasd az afrikai bevándorlók piszkos lábbelijét és vágjál hozzá jó pofát.
A liberális demokrácia a züllöttség és erkölcstelenség rendszere.Meg kell szüntetni végleg.
32-es, a züllöttséget és erkölcstelenséget nagyon nem kellene emlegetned...
Ne gondolj másra, csak a papi gyerekmolesztálásokra, a kormánypárti politikusok házasságtöréseire, a válásaikra, a balkézről született gyerekeikre...
Ez mennyire erkölcsös egy a keresztényi erkölcsökre állandóan hivatkozó párt vezetői esetében?
Én a helyetekben ezzel nem nagyon érvelnék...
"Ez mennyire erkölcsös egy a keresztényi erkölcsökre állandóan hivatkozó párt vezetői esetében?"
Még mindig jobb.
Tudod ők jönnek hozzánk, nem mi megyünk hozzájuk.
"Ezt olyan nehéz felfogni?"
Itt aki képtelen bármit is felfogni, az te vagy.
Nevetséges vagy, hogy mindenre fogod azt, hogy 20 milliós díj ellenére sincs orvos.
Csak épp a cigányok viselkedésére nem.
Biztos nem befolyásolja az orvosokat, dehogy :D
Te csak azt látod amit a szemellenződtől látni akarsz...
Én sehol nem mondtam, hogy annak nincs benne szerepe...de azt igenis látni kell, hogy máshová sem jelentkeznek orvosok, verés nélkül sem!
Ezek szerint ezek a 10 parancsolatba ütköző vétkek a keresztény politikusoktól elfogadhatók?
"Ezek szerint ezek a 10 parancsolatba ütköző vétkek a keresztény politikusoktól elfogadhatók?"
Jobban elfogadom, mint ami művelnek a cigányok meg az arabok.
"de azt igenis látni kell, hogy máshová sem jelentkeznek orvosok, verés nélkül sem!"
20 milláért jelentkeznének.
Megsúgom, annyit nálunk is kínáltak nekik...és még sem...
Értem.
Akkor semmi gond, ha a papotok megrontja majd a fiadat...
Magyarorszag legnagyobb televizió gyára van itt...
Olvasgass mar 1-2 cikket az egyházi visszaélésekről...
"lvasgass mar 1-2 cikket az egyházi"
Pont ez az, hogy egy-két cikk van, aztán azon recsegtek.
Nem mindennapos.
A cigányoknál az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!