Liberálisok!Mit vártok a hozzáállásotoktól?Mi a cél?
Tökéletesen látható, hogy szerintetek mindenki hülye és rasszista, mindenkivel csak a baj van, kivéve a négereket, vagy itthon mondjuk a cigányok.
Hibás a rendőr, hibás a tanár, a szoc munkás, a boltos, ellenben a kedves kisebbségi soha nem tehet semmiről, ő csak áldozat.
Még akkor is, ha maga a cigány polgármester mondja el, hogy egy rakat munkakerülő a falu lakossága.
Tehát, mit vártok ettől?
Miért nem kérdés?
Leírtam, hogy mit tapasztalok.
Aztán rákérdezek, hogy mit vártok ettől az egésztől.
De nyugodtan leírhatod te is, hogy hogyan képzeled el a roma probléma feloldását:)
Tudod kérdező, olyan problémát kérsz számon a liberálisokon, amire neked sincs normális javaslatod... Van?
Menj el egy nógrádi vagy szabolcsi kis zsákfaluba és próbálj ott munkát keresni és próbálj az ottani körülmények között megélni... a közmunka nem megoldás mindenre! Azonkívül milyen hatásos intézkedések történtek?
Mondjuk ezt pont benézted, mert borsodi vagyok, és érdekes, más talál munkát.
És sikerül megélni.
Van még kérdésed?
Nekem lenne.
Mi a véleményed arról, hogy egyes borsodi településeken nincs orvos 20 millió forintért se, mert egyszerűen nem hajlandóak oda orvosok lemenni, mert a romák nem bírnak magukkal?
Várom a válaszokat!;)
"Mi a véleményed arról, hogy egyes borsodi településeken nincs orvos 20 millió forintért se, mert egyszerűen nem hajlandóak oda orvosok lemenni, mert a romák nem bírnak magukkal?"
Kérdező egy elszegényedett lecsúszott faluba ahol nincs hálapénz minek mennének dolgozni orvosok?
20 millió forintért.
Az elég jó hálapénz.
Ha már Borsod...nem mindegy, hogy melyik része...te is tudod. Én is éltem ott több évig...
Ami meg az orvosi ellátást illeti...máshova sem kapnak orvost ettől függetlenül!
Azon a településen ahol élek, jelenleg három praxisból kettő betöltetlen! S nem egy elmaradott település, hanem egy virágzó kisváros rengeteg munkahellyel...
Egyébként érdekes hogy addig volt orvos, amíg le nem verték.
A két mentős is le akar most szerelni.
"Azon a településen ahol élek"
Melyik?
"S nem egy elmaradott település, hanem egy virágzó kisváros rengeteg munkahellyel..."
Jah, csak épp van egy orvos.
A liberalizmus a legkevésbé racionális ideológia.Szembemegy minden racionalitással.
Ez pedig a követőire is igaz.Képesek azt is megmagyarázni,hogy a rövidnadrágot is kilehet térdepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!