Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok!Mit vártok a...

Liberálisok!Mit vártok a hozzáállásotoktól?Mi a cél?

Figyelt kérdés

Tökéletesen látható, hogy szerintetek mindenki hülye és rasszista, mindenkivel csak a baj van, kivéve a négereket, vagy itthon mondjuk a cigányok.

Hibás a rendőr, hibás a tanár, a szoc munkás, a boltos, ellenben a kedves kisebbségi soha nem tehet semmiről, ő csak áldozat.

Még akkor is, ha maga a cigány polgármester mondja el, hogy egy rakat munkakerülő a falu lakossága.

Tehát, mit vártok ettől?

2020. jún. 21. 10:15
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Miért nem kérdés?

Leírtam, hogy mit tapasztalok.

Aztán rákérdezek, hogy mit vártok ettől az egésztől.

De nyugodtan leírhatod te is, hogy hogyan képzeled el a roma probléma feloldását:)

2020. jún. 21. 11:05
 12/41 Micimacko67 ***** válasza:
77%

Tudod kérdező, olyan problémát kérsz számon a liberálisokon, amire neked sincs normális javaslatod... Van?

Menj el egy nógrádi vagy szabolcsi kis zsákfaluba és próbálj ott munkát keresni és próbálj az ottani körülmények között megélni... a közmunka nem megoldás mindenre! Azonkívül milyen hatásos intézkedések történtek?

2020. jún. 21. 11:14
 13/41 A kérdező kommentje:

Mondjuk ezt pont benézted, mert borsodi vagyok, és érdekes, más talál munkát.

És sikerül megélni.

Van még kérdésed?

Nekem lenne.

Mi a véleményed arról, hogy egyes borsodi településeken nincs orvos 20 millió forintért se, mert egyszerűen nem hajlandóak oda orvosok lemenni, mert a romák nem bírnak magukkal?

Várom a válaszokat!;)

2020. jún. 21. 11:18
 14/41 anonim ***** válasza:
54%

"Mi a véleményed arról, hogy egyes borsodi településeken nincs orvos 20 millió forintért se, mert egyszerűen nem hajlandóak oda orvosok lemenni, mert a romák nem bírnak magukkal?"

Kérdező egy elszegényedett lecsúszott faluba ahol nincs hálapénz minek mennének dolgozni orvosok?

2020. jún. 21. 11:21
 15/41 A kérdező kommentje:

20 millió forintért.

Az elég jó hálapénz.

2020. jún. 21. 11:22
 16/41 Micimacko67 ***** válasza:
77%

Ha már Borsod...nem mindegy, hogy melyik része...te is tudod. Én is éltem ott több évig...

Ami meg az orvosi ellátást illeti...máshova sem kapnak orvost ettől függetlenül!

Azon a településen ahol élek, jelenleg három praxisból kettő betöltetlen! S nem egy elmaradott település, hanem egy virágzó kisváros rengeteg munkahellyel...

2020. jún. 21. 11:24
 17/41 A kérdező kommentje:

Egyébként érdekes hogy addig volt orvos, amíg le nem verték.

A két mentős is le akar most szerelni.

2020. jún. 21. 11:24
 18/41 A kérdező kommentje:

"Azon a településen ahol élek"

Melyik?

2020. jún. 21. 11:26
 19/41 A kérdező kommentje:

"S nem egy elmaradott település, hanem egy virágzó kisváros rengeteg munkahellyel..."

Jah, csak épp van egy orvos.

2020. jún. 21. 11:26
 20/41 anonim ***** válasza:
28%

A liberalizmus a legkevésbé racionális ideológia.Szembemegy minden racionalitással.

Ez pedig a követőire is igaz.Képesek azt is megmagyarázni,hogy a rövidnadrágot is kilehet térdepelni.

2020. jún. 21. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!