Liberálisok!Mit vártok a hozzáállásotoktól?Mi a cél?
Tökéletesen látható, hogy szerintetek mindenki hülye és rasszista, mindenkivel csak a baj van, kivéve a négereket, vagy itthon mondjuk a cigányok.
Hibás a rendőr, hibás a tanár, a szoc munkás, a boltos, ellenben a kedves kisebbségi soha nem tehet semmiről, ő csak áldozat.
Még akkor is, ha maga a cigány polgármester mondja el, hogy egy rakat munkakerülő a falu lakossága.
Tehát, mit vártok ettől?
Ez nem kérdés, hanem egy végtelenül ostoba, általánosító fröcsögés. Ezzel az erővel akár neon-feliratot is rakhatnál a homlokodra, azzal a szöveggel hogy "Gőzöm sincs róla mi az a liberalizmus", és azzal grasszálhatnál fel- alá.
Ez a kérdés kb. a bayer-show, vagy a pesti prostik színvonala.
Az, hogy fáj az igazság, nem tudok mit kezdeni.
Legalább fejtetted volna ki, de nem.
Helyette személyeskedés, bayerezés.
Gratulálok!
"mondata hazugságot vagy valótlanságot állít"
Ez mondjuk pont a te hozzászólásodra igaz:)
"Még akkor sem, ha egy jobber polgármester mondja a"
Ez a legjobb.
Nem is mondtam, hogy ki a polgármester, de már jobber, csak mert kimondja az igazat:D
Öngól:D
Ahh, értem, a "no, U" kártya! Ááááááhhh ez ellen védtelen vagyooook!!!
Na, ezért írta az első azt, amit írt, és ezért volt teljesen igaza minden egyes szavában.
Eddigi libsi válaszok:
1# Őrjöngve személyeskedik minden féle érvek nélkül.
3# Kikéri az általánositást de a jobbereket lazán beáltalánositja.
:)
A kérdés valójában nem kérdés hanem állítások halmaza
Csak az nem világos számomra mit akarsz elérni ezzel kedves kérdező mert most bármit válaszolnának a liberálisok számodra úgysem lenne elfogadható
Kérdező, értem a vélemenyedet...
Ez a véleményed vonatkozik a Fidesz vezérkarra is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!