Mitől magyar a Kőrösi Csoma Sándor Magyar Buddhista Egyetem?
Magyarország egy őskeresztény állam. Vallása zsidó-keresztény gyökereken alapszik. Akkor hogyan lehet a szóüban forgó egyetem magyar buddhista egyetem?
Van egy másik kérdésem. Szüksége van az őskeresztény Magyarországnak antiszocuális, skizofrén és önjelölt gondolkodókra?
De hat mindenkinek szive joga, hogy miben hisz vagy nem hisz. Mi bajod a buddhistakkal? Nem okoznak semmi gondot, a kutya sem foglalkozik veluk. Eszre sem veszed, hogy vabbak. Egyaltalan vannak?
De miert ne lehetnenek? Muszlimok is vannak, hinduk is vannak, toistak is vannak ... meg neonacik is vannak. Hol itt a gond? Elferunk bekevel.
Van egy másik kérdés is. Például az, hogy a magyarországra betört buddhizmus magyarországi hívei mennyire toleránsak az az egészséges magyar kereszténby társadalommal szemben?
A magyarországi buddhisták hogyan viszonyulnak a magyarországi romákhoz és a zsidósághoz?
Magyarországnak szüksége van-e a sok kopasz buddhistára?
Magyarországnak szüksége van-e a szemétláda megkülönböztető fasisztákra?
Nem lenne-e jobb Magyarországnak a zsidó-keresztény kultúrára épült becsületes élet folytatása, annak alapjára való tovább építés a nemzet felemelkedése érdekében?
Miért kell Magyarországnak antiszociális eszmerendszereket befogadni azért, hogy abból sok "sopirituális" tanító, skizofrén tanító meggazdagodjon?
Hosszútávon okozhat-e társadalmi feszültségeket, bajokat, ptoblémákat a biuddhizmus magyarországon?
Vezethet-e a buddhizmuis társadalmi töredezettséghez, ellentétekhez?
A buddhisták gyűlölik-e a keresztényeket és a zsidókat?
A buddhisták kopaszok?
A nácik kopaszok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!