Mitől magyar a Kőrösi Csoma Sándor Magyar Buddhista Egyetem?
Magyarország egy őskeresztény állam. Vallása zsidó-keresztény gyökereken alapszik. Akkor hogyan lehet a szóüban forgó egyetem magyar buddhista egyetem?
Van egy másik kérdésem. Szüksége van az őskeresztény Magyarországnak antiszocuális, skizofrén és önjelölt gondolkodókra?
Mi az, hogy oskereszteny? Szt Istvan kiralyunk ota vagyunk csak keresztenyek ... elotte poganyok voltunk, az az osi vallas.
Oskeresztenyek akkor lennenk, ha Krisztus ota a kereszteny hitet kovettuk volna, de csak jo ezer evvel utana csatlakoztunk ehhez a kozosseghez.
Milyen hatássaal van a buddhizmus a magyar társadalomra? Milyen hatással van a buddhizmus a békés magyar és istenhívő keresztény társadalomra?
A buddhizmus szerint nincs Isten, csak tudat. Amit néha az örök buddha címszóval jellemeznek. Beszélhetünk-e ateizmusról itt, ebben az esetben?
Az egészséges magyar társadalom istenhívő. Szüksége van-e a tisztelt magyar társadalomnak istentagadókra?
Az istentagadást nevezhetjük-e sátánizmusnak?
Kérem, hogy gondolkodjanak el az olvasóim szerény felvetéseimen, gondolataimon, kérdéseimen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!