Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobboldalak Ti nem féltek...

Jobboldalak Ti nem féltek attól, hogy nem lesz aki majd segít rajtatok idős korotokban?

Figyelt kérdés

Én, magamból indulok ki, már több mint 20 éve nem beszélek apámmal, mert egy alkoholista tróger volt, sokat verte anyámat és semmibe vett minket, csak élősködött rajtunk. Bevallom, én azt várom, hogy mikor hal már meg végre. Nincs az a pénz amiért a kisujjamat is nyújtanám neki bármilyen segítséggel. Szóval feltételezem, hogy sok ilyen rossz kapcsolat család lehet, mivel alkoholizmusban világelsők vagyunk és már családon belüli erőszakban is.

Azért politika kategóriában írtam ezt, mert ti jobbosok folyton azt mondjátok, hogy a szülőről a gyereknek kell majd gondoskodnia, meg hogy, nem baj ha nem lesz már nyugdíj akkorra, mert a gyerek úgyis eltartja majd a szülőt. Nos, ha az én esetemből indulunk ki, ilyen biztos soha nem fog történni, még ha törvényileg köteleznének rá akkor sem. Gondolom az öreg se akarna egy kis ciánt kapni, úgyhogy jobban is járna ha nem venne igénybe...

Szóval, nem gondoljátok, hogy ez egy átgondolatlan, és kivitelezhetetlen megoldás lenne, ilyen szinten a gyerekre hagyatkozni idős korotokban?

2020. jún. 19. 03:23
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nem csak erről van szó. Én például elég keveset keresek, de a szüleim idősek, én még 30 se vagyok. Mindketten nyugdíjasok. Ha most kéne őket eltartanom, elég nagy bajban lennék.
2020. jún. 21. 00:36
 32/32 anonim ***** válasza:
A háztartások mint olyan számít gazdasági közösségnek de az nem biztos hogy család is.. a család érzelmi közösség
2020. júl. 10. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!