Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erről a fórumról a viszonylag...

Árokpart kérdése:

Erről a fórumról a viszonylag jól szituált emberek eltűntek akikkel még régebben intelligensen meg lehetett vitatni bármilyen témát?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert sajnos úgy veszem észre, hogy ezen az oldalon ha valaki nem a politikai rendszert szidja vagy a kérdés nem a nyomorúságról szól meg egyéb negatív dolgokról, akkor az adott kérdezőnek sokszor sajnos egyből nekiesnek. Emlékszem 2011-13 körül itt még rengeteg pozitív embert lehetett olvasni és velük vitakultúrát folytani mint pl. Kolopele nevű felhasználó és még többen csak azoknak a Nick nevére sajnos nem emlékszem. Bármiről el lehetett intelligensen beszélgetni, viszont sajnos sokszor most úgy néz ki, hogy a válaszokból az ember rá sem ismer erre a kis országra. Mi történhetett és más is megfigyelte esetleg ezt a tendenciát itt?
2020. jún. 18. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem írok neveket, de igen, anno normálisan tudtunk beszélgetni, nem jöttek anyázós privátok, fenyegetések, nem bozgorozták az erdélyi magyarokat, vagy de ez már csak ilyen. Facebook még undorítóbb, még szerencse, hogy nem saját néven vagyok fenn és úgy kommentelgetek, komolyan, azért kaptam olyan üzenetet, hogy levágják a péniszem mert mertem írni, hogy úzvölgyi temetőbe nincsenek románok, ezért valami együtt-pm -dk csoportba bekerűlt a szöveg és mint ha muszáj lett volna az igazi demokraták megfenyegettek, de nem egy, 12.. mondom, mivan? Ezért? És bakker, idős néni is írt, nem csak fiatal gyerek.

Tök para. Le is álltam, már csak sírni járok ide.

2020. jún. 19. 07:43
 12/14 anonim ***** válasza:
58%
Éljen a Párt!
2020. jún. 19. 10:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Jobb volna ha ezt a topicot úgy teljesen megszüntetnék az oldalon. Itt vannak a legrákabb felhasználók.
2020. jún. 19. 14:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Te félreértetted. Észak Koreában egy ilyen megszólalásért (jó esetben) mész átnevelő táborba, de egyáltalán, fórum sincs, ahol megszólalhatnál. Itt ez nincs, ez az egyedüli haszna az Uniónak. Azért ez mégis Európa közepe.
2020. jún. 19. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!