Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hol találjak művelt és viszony...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találjak művelt és viszonylag intelligens embert?

Figyelt kérdés

Nem tudom hol tudnék ilyen embert találni. A legtöbben elhiszik magukról ,hogy ők mekkora királyak de IQ nuku.

A műveltség alatt nem azt értem ,hogy profi helyesíró legyen, vagy kívülről tudja a lexikonokat, csak legalább legyen valami alap tudása....

Legyenek érdeklődési körei, ez ne annyiban merüljön ki ,hogy "face, insta".

17/L

Tudom nagy elvárások.

De azért álmodozni szabad^^

2018. nov. 13. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
A huszonéves korosztályra már jellemzőbb a normális viselkedés.
2018. nov. 13. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem értem mire gondolsz! :)

Könyvtárban találhatsz ilyen embereket ./L

2018. nov. 13. 20:33
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

Együtt érzek veled :D

Tudom milyen rossz, én attól is kiakadok amikor azt írja le valaki magáról hogy imád enni...

Különböző rendezvényeken lehet találkozni komolyabb emberekkel, és igen ahogy előttem is említették könyvtárba.

18/F

2018. nov. 13. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
20 f vagyok . Zongorista és Szakács. Gondolom ilyesmire gondolt. 🙂
2018. nov. 13. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Itt tuti hogy nem, nem számít miket kamuzik itt mindenki
2018. nov. 13. 21:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Itt gyakorin hirtelen mindenki olyan intelligens lesz, ha egy fiatal lány ilyet kérdez. Aztán titkon remélik, hogy ismerkedhetnek veled.

Amúgy 4-es válaszoló, te is nagyon intelligens lehetsz, a "szakács" nem tudom mióta tulajdonnév nálad, hogy nagybetűvel írtad.

2018. nov. 13. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

Mik az elvárásaid?

Ha tényleg csak annyi amennyit leírtál, akkor konkrétan bárhol, rengeteg olyan embert ismerek, akik sokkal műveltebbek az átlagnál, és hiszed vagy sem, legtöbbjük egyszerű életet él.

Ha kicsit többre vágysz, olyanra akivel tudsz együtt gondolkodni, filozofálni, tanulni és fejleszteni önmagad, akkor viszont jelenlegi értelmi szintedtől függően sokat kell keresgélned. Én 2 éve akarok olyan lányt találni, aki megfelel az ezzel (is) kapcsolatos elvárásaimnak, eddig nem jártam sikerrel, bár nem is próbálkozok senkinél, mert senki sem kelti fel az érdeklődésem az eddig megismert emberek közül, és őszintén megvallva nem is látok rá sok esélyt, hogy pont olyannal kerüljek szembe, akivel kölcsönösen egymás tökéletességei lennénk, de te hátha nagyobb sikerrel jársz.

Ajánlom a különböző művészeti körökben való tevékenykedést, valamilyen alterkeverék társaságba való bekerülést és a tényleges keresést, ami annyit tesz, hogy nem azzal beszélsz csak, aki téged leszólít, hanem mész és bepróbálkozol annál aki szimpatikus számodra, igen, akkor is ha lány vagy.

Az IQ nuku egyébként nem zárja ki, hogy valaki tanulni vágyó, gondolkodó alkat legyen, én is az vagyok, de az IQ szintem (bár nem mértem) borzasztóan alacsony lehet, mivel ha bármilyen nyomás nehezedik rám (szorongás), akkor a problémamegoldó képességem kb. egy 5 évesével egyenlő.

2018. nov. 13. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

Most a srácot miért nézitek le hogy ő szakács. Attól még ő kereshet annyit mint

Akár egy könyvtáros, tanár vagy egy gyógyszerész. Szóval akiknek diplomájuk van.

Ő ezt választotta mert imádja csinálni attól még lehet inteligens.

2018. nov. 13. 21:51
 9/9 anonim válasza:
Könyvtárban.
2020. jún. 18. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!