Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet az első szerelem is...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az első szerelem is viszonylag nyugodt?

Figyelt kérdés
Három hónapja vagyunk együtt, én 17 vagyok, barátom 5 évvel idősebb. Harom hónapja vagyunk együtt, előtte fél évig voltunk csak barátok. Szép lassan szerettem bele és úgy érzem mellette önmagam lehetek. A csók szuper és habár még nem feküdtünk le azért felizgulok rá... Mellette jobb ember szeretnék lenni, imádom az érintését és mindig megdobogtatja a szívem. Hianyzik és nem tudok nélküle meglenni. Mégse olyan lángoló szerelem ez, afféle kiegyensúlyozott boldogság. Normalis, hogy ez ilyen? Belül nagyon jól érzem magam, de sokszor tolják a pofamba,hogy csak az a szerelem, ami felemészt és lángol.

2018. febr. 13. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyunk egyformák. Mi kicsit több mint másfél éve vagyunk együtt, első kb. 3 hónap volt a rózsaszin köd, minent rózsaszínen láttunk. Aztán ahogy egyre jobban kiismertük/kiismerjük a másikat, a szokásainkat annál érdekesebb. A szerelem megvan, de kezd szeretetté átalakulni, ami szerintem nem rossz, de mindig kell valami új a kapcsolatba, újra szerelembe ejteni a másikat, persze ez egyre nehezebb. Barátnőm szerint most "más" mint volt. Persze, hogy más de a szerelem is megvan talán nem annyira erős, nincs az a felhők feletti állapot. Sokan itt eldobják, pedig ez csak egy szintlépés.

Mindenki máshogy éli meg a szerelmet. Van aki nagyon fel van tőle turbózva, ez az állapot 1-2 éven belül legkésőbb elmúlik. Utána jön az ami most van nálunk. Van olyan aki viszont visszafogottabb, nem mutatja ki úgy, esetleg nem érzi annyira. Embertől, kapcsolattól függ.

2018. febr. 13. 16:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Itt a rózsaszín köd is más, mert szép lassan csapott át a barátság szerelembe, így azért ismertem. De igazából tökéletesnek látom, mégha az agyam azt is mondja, hogy biztos van valami hibája
2018. febr. 13. 16:36
 3/3 anonim válasza:
Már másik gyakori kérdések fiókom van, de ha valaki hasonló cipőben jár, mint én, annak azért megírom a fejleményeket. Azóta csak javul a dolog kettőnk között és megjött a várva várt lángolás is.
2018. aug. 25. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!