Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelem tényleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem tényleg mindig véget ér?

Figyelt kérdés
Én ezt nem értem.Mindenki azt mongya hogy véget ér.Mégis mikor meglátom azt, akinek először mondtam hogy szeretem,még mindig érzek iránta valamit.Ha véget ér akkor mért nem mullik el?Miért enyire meghatározó?Miért ér véget ha nem mullik el?

2018. jan. 29. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem mindig. A legtöbb esetben. Azért ennyire meghatározó, mert ez az első. Ahogyan az első komolyabb rossz élményed, úgy ez is megmarad. A szerelem elmúlik, de az együtt töltött idő emléke megmarad. Ezt ráadásul az idő még meg is szépíti.
2018. jan. 29. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer véget ér a lázas ifjúság.
2018. jan. 29. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első szerelem, első csók, közös séták, programok. Ezek mindig jobban megmaradnak, azért mert újdonság.

Rövid azért szokott lenni az első kapcsolat, mert éretlenek még a felek, nem tudják kezelni a felmerülő problémát, nem tanulták meg az együtt élés szabályait. Ez egy folyamat, a hibákból tanul aztán az ember.

Viszont engedd meg, hogy két szót leírjak helyesen a kérdésedből. Ezeket ismételgesd el magadban sokszor:

- mondja

- múlik

2018. jan. 29. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Ha arra a személyre gondolok akivel először csókoloztam pillangók vannak a hasamba akkor 16 voltam most 18 vagyok.
2018. jan. 29. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden szerelem veget er. De ez nem azt jelenti hogy utanna meg kell romoljon egy kapcsolat.
2018. jan. 29. 13:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdés az, hogy mit értesz "véget ér" alatt.

Mert egy szerelem véget érhet a kapcsolat megszűntével, és véget érhet az érzés elmúltával is.

Sok pár van, akiknél a szerelem már véget ért, de még együtt vannak, és szerencsésebb esetben a szerelemből szeretett és tisztelet lett.

Vannak, akik nincsenek már együtt, de mindketten továbbra is vágynak a másikra - csak együtt nem működik a dolog.

Van, ahol a kapcsolat véget ér, de az egyik fél nem tudja felejteni a másokat, miközben az már rég túllépett.

Úgyhogy nem egyszerű dolog ez.

Pláne, ha hozzáveszed, hogy amit először szerelemnek gondolsz kamaszként, jó eséllyel nem is, és erre majd akkor döbbensz rá, mikor érettebb fejjel megtapasztalod az igaz szerelmet.

És olyan is van, hogy nem ér véget.

2018. jan. 29. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:
szüleim 15éves koruk óta együtt vannak, ennek lassan 20 éve de attól még első szerelem mindkettőjüknek
2018. jan. 30. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.