Milyen viszonylag ragaszkodó és okos kisállatot tudtátok lakásba ajánlani ami NEM kutya vagy cica?
#2 Volt már hörcsögöm, tudom hogy például ők nem társasak, nagyon szerettem őt de sajnos nem egy igazi kis társ :(
Nem tudnék vészesen sokat költeni rá, de de egy jó szintű és neki megfelelő pl ketrecet, minőségi ételt tudnék biztosítani. Örülnék ha nem társas mert én főleg EGY kis tásat szeretnék de ha olyan annak is örülök :(
Hörcsögöm volt, meglepő módon pont úgy viselkedett, mint egy kisktya, nagyon meglepődtem.:) De éjszaka van fent. szóval nem fogsz aludni, vele fogsz játszani..:)
Akkor már valami madárka, ő éjjel alszik.:)
Én a tengeri malacot javasolnám neked.
Hozzátenném, őket CSAK párban szabad tartani, ugyanis társas lények, de ez ne vegye el a kedved tőlük! Ha megfelelő ételeket, helyet és kis társat tudsz nekik biztosítani, akkor remek választásnak bizonyulnak!
Én 8 éve tartok tengeri malacokat, nekem eddig ők váltak be a legjobban. Nagyon ragaszkodóak, igénylik, hogy nem csak a fajtársukkal, de a gazdájukkal is elég időt tölthessenek. A simogatást, finom falatokat mindig boldog berregéssel és puszikkal viszonozzák. Szeretnek összebújva feküdni a gazdival, olyankor mindig bekuckóznak az ember mellé és halkan "beszélnek" a gazdájukhoz. Nappali állatok, éjszaka csendben alszanak, szóval nem zajonganak - egészen addig amíg reggel bármilyen zacskócsörgés, mocorgás meg nem indul, mert akkor persze kérik a reggeli adagjukat. Az, hogy mennyire intelligensek változó... Nekem az egyik malacom elég értelmes és okos volt, de nagyon önfejű, ha valamire azt mondtuk neki hogy "Ne", azt biztos megcsinálta. Ellenben a társa kissé butuska volt, de amint rá lett szólva, rögtön abbahagyta, amit csinált. Ők is külön kis egyéniségek. Ha szeretnél többet tudni róluk, írj bátran privátban! Remélem segítettem!
9: Az enyimek is amint embert láttak, két lábra álltak és a terráriumban mentek, nyújtózkodtak, ugráltak az ember után.:) Ha benyúltál, felszaladtak a karodon, és szaladgáltak a fejeden, ugrándoztak, kéretőztek, hogy játssz velük.:) És ezt végig, míg ébren voltak.:)
Nem is aludtam egész éjjel sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!