Milyen viszonylag ragaszkodó és okos kisállatot tudtátok lakásba ajánlani ami NEM kutya vagy cica?
Figyelt kérdés
Egy kamasz lány vagyok és szeretnék egy kis társat de sajnos nem megoldható a kutya és a macska. Van-e olyan viszonylag intelligens lehetőleg szeretetet viszonzó, gazdihoz ragaszkodó kisállat aki valamilyen szinten lehet egy kis társ? :) (madarat ne írjatok mert sajnos az sem lehet)2018. júl. 11. 22:20
11/15 anonim válasza:
Nem tudom nálad mennyi a vészesen sok, de nekem még süni jutott eszembe. Egyedül tartható, viszont mind a vételára mind a felszerelések elég sokba kerülnek (ha mindent újonnan veszel, olyan 40-50 ezer körül vannak a felszerelések)
12/15 anonim válasza:
A nyuszi és a vadászgörény jutott eszembe, de mindkettő elég költséges, és nagy helyet igényelnek. A patkány nagyon intelligens és ragaszkodó. Jó társ lehet belőle, viszont mindenképp párban kell tartani. Ha megteheted, ezt javaslom, mert két igazi társat kapsz. Képesek tanulni, érzékelni a hangulatodat, és imádnak játszani. A tengerimalac ugyan kevésbé intelligens, de nagyon bújós lehet, és "beszélget" veled. Mindenképp kell neki társ, különben magányos és depressziós lesz. Ha van elég helyed, és a szüleid hajlandóak állatorvosra költeni, a nyuszi is jó ötlet. Őket azonban rendszeresen oltani kell, és könnyen megbetegszenek. Viszont nincs ahhoz fogható, amikor reggel egy puha szőrgombóc ébreszt, és szalad eléd, amikor hazaérsz.
13/15 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy igazán ragaszkodni inkább a társas állatok tudnak, de azok párban tartandók. Az egyedül tartható állatok ugye jól megvannak egyedül is, így általánosságban beszélve kevésbé ragaszkodnak a gazdájukhoz. Nekünk tengerimalacaink vannak és beváltak, aranyosak, szelídek, tudom ajánlani, de nem kutya/macskaszintű társállatok.
14/15 anonim válasza:
Tengeri malac- bár ők társas lények
Vadászgörény- ők simizhetők, nyomorgatnivalók , bár itt fontos hogy honnan hozod el, 10.000 Ft( a picike) körül van és a tartása jóval olcsóbb mint egy kutyáé. Viszont olyan mint egy macska mindenhova be tud bujni. Nagyon mozgékonyak így a sétáltatás egy kiváló módszer erre.
Nyuszik: azt tudom róluk, hogy kissé problémásabb a tartásuk (betegségekre gondolok) nagy hely kell nekik de aktívak ők is
15/15 anonim válasza:
Süni :3 3sünim van, de egyedül is lehet őket tartani :3 nagyon kis édesek :3 bár kicsit különlegesebb vámás módot igényelnek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!