A szoc-libek véleménybuborékban élnek? Csak a saját médiájukből tájékozódnak, csak azokat a híreket fogadják el, amik a saját világnézetüket támasztják alá.
#20, az már régen rossz, ha valaki bárhova úgy megy fel, hogy ezt elhiszem, azt meg nem.
Hi Hutingtonban sem dhu mi kell, körül kell nézni a világban,, én azt mondom jó magyarázatot ad.
Biztosan jobbat, mint előtte Fukuyama a "történelem végéről'.
"Igen, csak mondjuk mennyire "elfogulatlan szakértő" egy közismert pártszimpatizáns?"
Én több féle forrást szoktam ajánlani ellenzékieknek, sohasem olvassák el őket. Most vagy az a problémájuk, hogy nem 6-8 soros cikkekről van szó, óriási fotókkal, vagy egyeseknek tényleg félelmetes egy olyan könyv, amelyik túllépi a 120 oldalt, és a felhasznált források is benne vannak.
Az meg elég fárasztó, hogyha valakinek nem fér bele a realitás a kis világképébe, akkor minden vitát lezár azzal, hogy a szerző elfogult, vagy kormánypárti.
Amikor Baló György interjút csinált Norman Stone történésszel, sokan azon hörögtek, hogy az öreg Norman (azóta meghalt) be van gyepesedve. Mindezt azért, mert megindokolta, hogy pl miért nem jó a vasút privatizációja, vagy, hogy miért teljesen természetes dolog, ha a magyarok többsége nem ért egyet Trianonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!