Mészáros Lőrinc milyen meglepetéssel készülhet a holnapi napra a legjobb barátjának, a szeretett vezérünknek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 30. 12:15
1/7 anonim válasza:
Gázcsövekből hegeszt neki egy narancsot.
2/7 anonim válasza:
Én csak annyit tudok, hogy több milliárd forinttal támogatta a védekezést a vírus ellen míg Gyurcsányék 20 maszkot vittek egy kórházba pedig igen csak tehetősek, hiszen Gyurcsány havi 20 millió forintot költ el életvitelszerűen a vagyonnyilatkozata alapján.
3/7 anonim válasza:
Egy raklapon átadja a Mátrai Erőműért kapott csekélyke 17 milliárdot
Díszdobozban pedig a Borpatika nevű étterem kulcsait
4/7 anonim válasza:
"Én csak annyit tudok, hogy több milliárd forinttal támogatta a védekezést a vírus ellen"
Amíg többszáz milliárd forintot lopott neki a viktátor haverja. Adj nekem egy ötezrest, szívesen meghívlak egy sajtos pogácsára belőle.
6/7 anonim válasza:
Csakhogy, amit adott, annak nagy részét leírhatja az adójából! tehát nem Mészáros adta, hanem a magyarok többsége.
Mit ad Orbánnak? Egy színaranyból készült focilabdát.?
7/7 anonim válasza:
Ragaszt húszezresekből egy szobrot neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!