Mit vegyek a legjobb barátnőmnek?
Augusztusban lesz éppen 30 éve, hogy megismertem a legjobb barátnőmet és ezt szeretnènk megünnepelni.
Én gondoltam egy beszèlgetős, evős-ivós estère, de Ő meg bejelentette, hogy tudja is már, hogy mit kapok, nekem viszont fogalmam sincsen, hogy mit adhatnék neki...
Ugyan a konyhafelszerelései nagyon tropák, lehetne a házat is díszíteni valamivel, de valami olyat szeretnék ami egyrészt CSAK AZ ÖVÉ és nem egy közös családi valami.
Másrészt szeretnék valami kézzel foghatót és legfőképpen maradandòt adni. Persze sütök neki olyan sütit amit szeret, már írtam egy (szerintem) szép levelet neki, de nem akarok esekhez egy mindenhol kapható baratnős bögrét vagy párnát adni.
Gondoltam ékszerre, de nem igazán van most 40-50 vagy még több ezrem egy komolyabb aranyláncra
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Viszonylag szeret olvasni, de egy konyvnel kicsit komolyabbra gondoltam, foleg, hogy a legtobb szulinapjara azt kert.
Szeret rajzolni, de nem akarok egy ceruzakeszletet venni, mert igsz, hogy azt hasznalja, de az is elkopik.
Nem igazan sminkel, nem hord semmi bizsut (aranyat meg azert nem mert nincs neki)
Szereti a kutyakat, meg a rock zenet...
Es meg annyi, hogy gondoltam egy orara, de a lanyanak epp most vettem ballagasra. Nekem tuti az jutna eszembe, hogy jobb otlet hijjan vettbaz ember megegyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!