Mi lehetne baratnőm számára a legjobb születésnapi meglepetés? 16L
Szóval nemsokara lesz 17 éves a baratnőm és mindig mondta hogy úgy szeretné ha egyszer igazan meglepné valaki. Pár tudni való:
-A szülinapja csütörtökre esik, amikor suli van.
-Kolis és sajnos van szobatársa
(Az első ötletem az volt hogy korán mikor még alszik bemegyek a koliba és felkeltem hogy már 8 óra és elaludt, csak ezzel az a probléma hogy a telefonjat fogja először megnézni amitől egyből lebukok🤷)
Szóval igazából ez egy prank lenne, csak utána ugye odaadom az ajit. Vagy valami nagyobb ajándék is lehet, csak az a gond meg vagyok lőve. Nem tudok olyan alternatívat kitalálni ami jó lenne.
Ha volt mar ilyenben részed vagy éppen te csináltál hasonlót akkor megosztanád velem?
Nagyon megköszönném!!!💙💙
(Ja és bulit nem szervezek, szóval az sztornó)
Ha barmi kérdés merülne fel a környezeti helyzetről vagy a baratnőmről válaszlok, csak éppen így nem tudom mit írjak.
Gondolom nem te vagy az egyetlen barátja neki.
Szervezd össze a barátokat, beszéld meg velük, hogy Julcsinak szülinapja van, és te akarsz neki egy baráti sütizést szervezni iskola után.
Aki elmenne mindenki fizeti a saját sütijét, és össze dobtok annyi pénzt amiböl kijön Julcsi süti-kávéja is...
Ezzel együtt tölt a barátaival egy délutánt, van süti is. Esetleg ha van még pénzetek akkor egy kisebb csokor virágot is adhattok neki.
Ez szerintem elég meglepetés is.
En is kolis voltam gimiben, en emlekszem, szerintem a 18. szulinapom volt olyan, hogy mindenki teljesen atlagosan viselkedett velem, amivel nem volt baj, csak orultem volna egy koszontesnek, es mikor visszaertem a koliba, orak utan, akkor fel volt diszitve a szoba, az egyik baratnom sutott nekem tortat is, ilyen kis mini partit rendeztek a szobaban.
Esetleg probalj hasonlot, vagy beszelj elotte a szobatarsaval, ha vannak olyan viszonyban, csatlakozzon o is, vagy legyen egy program az ajandek, amit szeret, kozos kepekbol osszeallitas stb:)
Pozitív teszt....
Amúgy pont te ismerd a barátnőd. A meglepetés party mindig nagy élmény. Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!