A Fideszes önkormányzat lenyúlta a 200 milliós állami támogatást valószínűleg?
Még tavaly kapott egy 200 milliós állami támogatást a strand felújításra 3 vízi csúszdát is telepítettek volna 2020 Május Júniusára ,de a mai napig nem kezdődtek meg a munkálatok illetve a strand bejáratánál is levették azt a táblát amin azt hirdették hogy fel lesz újítva a strand.
A várost fideszes polgármester vezeti és ez a utolsó ciklusa tehát 24-ben nem indul újra a választásokon mert már idős és addigra nyugdíjas lesz.
Elképzelhető hogy a államtól kapott 200 milliót lenyúlták és szét osztották egymás között?
Vagy hogyan működik egy ilyen állami támogatás a állam végzi és csinálja a felújítást vagy csak pénzt ad a önkormányzatnak aki majd elvégzi a felújítást ha akarja ,vagy pedig csak 100 milliót költ a felújításra a többit pedig zsebre teszi?
De ha itt korrupció történt akkor valószínűleg mind a 200 milliónak lába kelt mert a felújítást egyáltalán nem kezdték meg.
Aha, tehát van egy családtag, aki ezt mesélte, de amúgy nem tudta meg senki.
Igaza van amúgy a polgitoknak, hogy beperli az őt rágalmazókat, a te kedvedet is elvenné a hazudozástól.
11# ez nem hazugság.
De egyébként semmi bajunk nincs a polgármesterrel teszi a dolgát és amúgy jó ember.
Az hogy leitta magát a választási bulin az nem bűn ,a politikus is ember neki is van magánélete.
Én is találkoztam már vele a utcán a terepjárójával ment és át engeded a zebrán,meg egyszer volt a temetőben halottak napján valami felavató és ott volt tőlem 5 méterre ,semmi baj nincs vele.
Vannak tőle sokkal pöchendibb polgármesterek.
És én nem akarom őket gyanúsítani hogy korruptak voltak ,nekem csak az a gyanús hogy a strandon nincs semmi féle csúszda park még , pedig tavaly azt ígérték hogy a 2020-as szezonra már lesz , de még semmi nincs és nincs is róla hír a médiában ez nekem a gyanús.
"Turjanyi Öcsi" már megint te vagy az?
Ha valaminek van valóság alapja, nem szoktak rágalmazásért feljelenteni, mert visszaüt.
"Kicsit" kilóg a lóláb: 'korrupt, polgármesteri bulin botrányosan berugott', de "szerencsére nem tudta meg senki". Tehát nem volt a bulin senki?!
Majd: semmi baj vele, teszi a dolgát, amúgy jó ember.
Mi lenne, ha megkérdeznéd tőle:
Ferikém, mi újság a Tölgyesi Strand felújításával?
14# de voltak a bulin sokan fideszesek ,kevesen tudták.
A családtagom a sógorom pedig rendőr és jó barátja a polgármesternek,ő is gyűjtötte a aláírásokat ami a választásokhoz kellettek ,én is aláírtam.
A bulin az történt hogy buliztak Ferenc meg egy kicsit sokat ivott de nem halálra itta magát csak már volt benne anyag ezért haza kellett vinni.
Ha nem hiszed akkor nem menj a zsákutcába, de ez nem nagy bűn ebbe nincs semmi,akkor lett volna belőle botrány ha készült volna róla videófelvétel és ha Ferenc csúnyán beszélt volna ,vagy tört zúzott volna.
De nem csinált semmit csak be rúgott egy kicsit.
Na megkaptam ma a választ a Jász Nagykun Szolnok megyei képviselő úrtól , azért maradt el Jászapátin a strand fejlesztés mert a lengyel cég aki gyártja a csúszda eszközöket a koronavírus miatt teljesen leállt a termelésel , ezért nem érkeztek meg a megrendelt csúszda eszközök.
Ezért 1 évet csúszik a csúszda park átadása ,2021 nyarán fogják átadni a csúszda parkot.
#19 nekem nincs szükségem ilyenre, nem vagyok olyan degenerált vöröske, mint ti, akiknek szükségük van ilyenre :)
Az viszont jó lenne, ha mennétek moszkvába csaholni, a gazdátokhoz, nem itt büdösítenétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!