A Fideszes önkormányzat lenyúlta a 200 milliós állami támogatást valószínűleg?
Még tavaly kapott egy 200 milliós állami támogatást a strand felújításra 3 vízi csúszdát is telepítettek volna 2020 Május Júniusára ,de a mai napig nem kezdődtek meg a munkálatok illetve a strand bejáratánál is levették azt a táblát amin azt hirdették hogy fel lesz újítva a strand.
A várost fideszes polgármester vezeti és ez a utolsó ciklusa tehát 24-ben nem indul újra a választásokon mert már idős és addigra nyugdíjas lesz.
Elképzelhető hogy a államtól kapott 200 milliót lenyúlták és szét osztották egymás között?
Vagy hogyan működik egy ilyen állami támogatás a állam végzi és csinálja a felújítást vagy csak pénzt ad a önkormányzatnak aki majd elvégzi a felújítást ha akarja ,vagy pedig csak 100 milliót költ a felújításra a többit pedig zsebre teszi?
De ha itt korrupció történt akkor valószínűleg mind a 200 milliónak lába kelt mert a felújítást egyáltalán nem kezdték meg.
Amennyiben az önkormányzat az állami támogatást célzott címre kapta, másra nem tudja felhasználni.
Többnyire az történik, hogy tervezésnél kiderül, hogy a felújítás támogatására kért pénz kevés ezért halasztják a felújítást.
Igen, ez így megy . A jegyző odasúgja a polginak,hogy te, főnök, mi lenne,ha lenyúlnánk azt a 200millát, amit a strandra kaptunk. Úgyse veszi észre senki. Aztán felezünk.
Úgy nem. 60-40.
Oké, megyek, le is veszem a táblát.
"A Fideszes önkormányzat lenyúlta a 200 milliós állami támogatást valószínűleg?"
Ennyiért le sem hajolnak!
Az állami támogatás nem így működik.
A beruházást meg kell valósítani és AKKOR fizetnek érte amikor benyújtják a számlát az elvégzett munkáért.
Olyan nincsen hogy elküldik a 200 millát majd nem épül belőle semmi - ha nem épült meg akkor nem is kapták meg érte a pénzt.
Melyik város, melyik strand? Mert így nagyon kamu szagú az egész kérdés.
Most lényegtelen a város neve nem akarom reklámozni.
Tölgyes strand.
Kérdező, kicsi a világ, rokonaim élnek ott. Így kíváncsi is lettem arra hogy mi a helyzet a stranddal meg a beruházással.
Odáig jutottam, hogy az önkormányzatnak ezen az oldalán szerepel, hogy a strand beruházással kapcsolatban az egyik képviselő kapott megbízást intézkedni és szeptemberi határidővel. (2. napirendi pont)
Azonban itt elakadtam, mert a következő amikor határozatban szó van a strandról, az a "242/2019.(XI.07.) A Jászapáti, Tölgyes Strandfürdő fejlesztésével kapcsolatos szakértői feladatok ellátásáról)", a lenti linken levő lista alján van, azonban a 2019-es jegyzőkönyvek közé nincsen feltöltve ennek az ülésnapnak a jegyzőkönyve - október 28-cal megszűnnek a jegyzőkönyvek. Vagyis a választás után nem került fel jegyzőkönyv a honlapra csak 2020-ban.
Ha tényleg kíványcsi vagy a dologra, akkor ezt a jegyzőkönyvet kell elkérned az önkormányzattól - vagy az elérési útvonalát, mert nyilvános adat, csak vagy én voltam béna és nem találtam, vagy nem tették fel a honlapra. 2020-ban nem találtam róla semmit, hogy szóba került volna. A 2019-es és 2020-as költségvetésükben ez a 200 millió nem szerepel, vagyis meg nem kapták azt a pénzt és zsebre sem tehették. De érdekelne hogy miért nem történik semmi a standberuházással. lehet hogy most a járvány miatt leállította az állam a programot - de ettől még korábban kellett volna hogy valami döntés szülessen az ügyről.
Ha kiderítettél valamit akkor írd meg kérlek, mert érdekelne!
Remélem, van bizonyítékod, mert Farkas állítólag elégtételt szokott venni az őt rágalmazókon.
Egyébként lehet tavaly csak a választások miatt pályáztak erre a pályázatra , illetve pont a választások előtt volt egy nagy buli a városban azért hogy többen szavazanak a fideszre.
De egyébként a egyik családtagom jó barátja a polgármesternek és ott volt a polgármesteri bulin amikor megnyerték a választást ,és azt mondta hogy a polgármester úgy berúgott hogy haza kelett vinni ha készült volna róla felvétel botrány lett volna belőle , szerencsére nem tudta meg senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!