Ha írok egy megvalósítható ötletet az önkormányzatnak, akkor azt nem fogják megvalósítani, akkor sem, ha olcsó és hasznos?
Kitaláltad otthon, hogy úgyse fogják megcsinálni erre itt a sok okos megerősít ebben aztán most elkönyveled, hogy olyan a világ mint elképzelted.
Írjál, ha tudod vidd be személyesen és próbáld meg egy olyan képviselőnek átadni akiben bízol, akire szavaztál.
Esetleg első körben azt a nagyon hasznos ötleted megoszthatod nálad nagyobb tudású emberekkel, mert attól hogy valamit te hasznosnak és költséghatékonynak ítélsz meg még nem biztos, hogy tényleg az is.
A politikusok se saját maguk ellenségei, ha kisemberek gondjait hallják meg és ezáltal tudnak megoldást találni sok szavazó problémájára akkor az olyan dolog ami nekik is előnyös. (nálunk a városban pl. történt ilyen fejlesztés, hogy egyetemisták ötletére pár műemlék épületre qr kódok kerültek ki)
"Esetleg első körben azt a nagyon hasznos ötleted megoszthatod nálad nagyobb tudású emberekkel, mert attól hogy valamit te hasznosnak és költséghatékonynak ítélsz meg még nem biztos, hogy tényleg az is."
Természetesen nem biztos, hogy hasznos, ezért tettem fel úgy a kérdést, hogy még a valóban hasznos ötleteket se csinálják-e meg.
Írtam már korábban az önkormányzatnak, hogy beszámoljak a weboldalukon található helyesírási hibákról, se választ nem kaptam, se nem javították ki. Szóval valószínűleg igazuk van a korábbi válaszolóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!