Szerintetek, ha a sok szélsőjobboldali, neonáci, skinhead, nyilas fiatallal megismertetnénk, hogy hogyan lehet élvezni az életet, akkor abbahagynák a szélsőségeskedést?
Egy önkormányzati lakásban lakom, ahová most költöztettek néhány cigány családot, azt ajánlom gyere és beszélj az itt lakókkal mennyi minden változott azóta, és amúgy évekig egy romák által látogatott diszkónak voltam az egyik kidobója, azt ajánlom, próbáld ki te is, vagy legalább menj el abba a diszkóba és meglátjuk ki az okosabb. Én a való életben tapasztalok dolgokat, nem kell kutatástant olvasnom. És sztem nagyon sokan vannak még így.
De egyre válaszolj drága bűnözést letagadó barátom.
Ha egyik nap megharap egy pitbull, másik nap megharap egy másik pitbull, harmadnap is megharap egy másik. Egy csomó embert ismersz akit szintén megharapott egy ilyen kutya.
Utána azt olvasod egy könyvben, hogy a pitbull szelid barátságos. Te kinek fogsz hinni?
Szexuális kielégületlenség? Egy frászt!!!!! Megerőszakolták a cigányok! Szerinted ő nem fogja utálni őket?
Biztos a hajléktalan támadt rájuk...
Tessék, van, aki megpróbált segíteni rajtuk, azzal, hogy vásárolt tőlük. Ez a hála.
Itt meg mocskolódásokat olvashatsz. Persze hogy a magyarokra szórják őket.
Akkor kérdező felteszem neked a kérdést: Ki is a szélsőséges?
"Aha. Mert te olyan okos vagy, hogy találtál egy elfogadható definíciót arra, ki a cigány, vannak statisztikáid arról, hányan élnek jelenleg az országban, hányan vannak börtönben, ésatöbbi. Na, szerintem ezt most hagyjuk abba, ajánlom, tanulj egy kis kutatásmódszertant, aztán beszélhetünk"
Én tanultam kutatásmódszertant, de nem ennek köszönhetem, hogy felismerem a cigányokat.
"A kutatásmódszertan egyik alapelve, hogy az egyéni megismerés nem megismerés, és megfelelő mintavétel kell:)"
És az a feltételezés, hogy egy kanál tengervíznek ugyanaz lesz az összetétele, mint magának a tengernek.
Hogyan kell évezni az életet,mesélj.
A "szélsőségeskedésnek" pedig nem az az oka,hogy egyesek nem dugnak és nincsenek barátaik,hanem az hogy a rómaiak élősködnek és meg bűnöznek is hozzá,a cégek kizsákmányolnak a végletekig stb..
Voltaire hozzáállása pedig a tipikus "íróasztal mögül",ami csődöt mondott amint láthatjuk.
Voltaire. Mindegy, más a véleményed, ennyi. Elfogadom.
Még az is lehet nekem több cigány barátom van mint neked.
Érdekes ők elismerik, hogy a fajtájuk nagy része szégyent hoz rájuk. Biztos ők is szélsőségesek.
A kérdezőnek meg annyit:D szociális izoláció???
Ezzel mire céloz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!