Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy aki nem...

Miért van az, hogy aki nem szélsőjobboldali, radikális stb. annak meredeken esik a százalékja?

Figyelt kérdés
a széljobber, radikálisoknak meg inkább növekszik
2010. szept. 2. 06:45
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Mert ezen az oildalon a szésőségesek vannak többségben. A nekik tetsző választ felpontozzák, a nem tetszőket pedig le.
2010. szept. 2. 06:58
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Mit foglakozol a százalékkal?!?

Ha olyan választ adsz egy kérdésre, amivel segítettél a kérdezőnek, akkor nem teljesen tök mindegy, hogy mi van a százalékoddal?

Marad a gyerek, ha játszik -- szokták mondani. Ha egyeseknek az a játék, hogy "leszázalékoljanak", hát legyen meg az örömük. Te meg nevess rajtuk!

2010. szept. 2. 07:06
 3/10 anonim ***** válasza:
22%

Adjon az Isten!

Azért van, mert ezt az oldalt főleg értelmesebb magyar fiatalok látogatják.

Szebb jövőt!

2010. szept. 2. 08:13
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

És miből gondolod, hogy mindenki csak a politika kategóriába válaszolgat? Lehet, hogy más témákban is érdeklődik valaki, jól tájékozott, és pl. nagyon hasznos válaszokat ad, hm, nem is tudom, talán műszaki kategóriában vagy nem tudom...

Meg egyáltalán, attól is függ, hogy ki mennyit válaszolgatott már, meg hogy hány ember emeli rá a piros vagy zöld kezek valamelyikét, ezeket a tényezőket pedig mi, mezei felhasználók nem ismerjük, legfeljebb akik beállították ezeket a számlálókat, de valószínűleg még ők se. Halihó, ember, ez egyszerű matematika, kicsit gondolkodni is kéne nem csak vádaskodni. :-)

2010. szept. 2. 08:15
 5/10 A kérdező kommentje:
"Azért van, mert ezt az oldalt főleg értelmesebb magyar fiatalok látogatják. " ja meg is látszik a kérdéseken :D főleg a szex témakörben :D
2010. szept. 2. 08:33
 6/10 anonim ***** válasza:
57%
A szex témakört nem szoktam olvasgatni, de most beleolvastam. Valóban van egy pár idióta...
2010. szept. 2. 08:44
 7/10 A kérdező kommentje:
egyszerűen hihetetlen, hogy a radikálisok válaszai csak száz piros után mennek lejjebb, az enyém meg kb 2 szavazat után -.-
2010. szept. 2. 10:05
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

Ha már ojat kérdezek,ami arról szól,hogy hogy gondol ijet vagy ojat Jobbik,akkor 78%-ról 50%-ra csökkentem.

Amúgy Jobbikos lennék,de azért szeretném őket is,ha nem mszp módjára "a nép kit érdekel?" módon törvénykeznének!

2010. szept. 2. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, úgy látom, nem vagy jó matekból. De hadd magyarázzam el egy szöveges feladattal.

Ha van 2 ember, aki ugyanolyan pontról indul egy versenyen, és elkezdenek rájuk szavazni, az egyikre 1 óra elteltével szavaznak 100-an, a másikra ugyanígy 1 óra elteltével szavaznak 50-en. Az 1 óra elteltével melyiknek fog 1 szavazat több változást eredményezni a pontszámaiban? Elárulom, amelyikre kevesebben szavaztak.

Ez független a politikai nézettől, ez ezen az oldalon valószínűleg úgy néz ki, hogy a te válaszaidat eddig kevesebben illették zöld vagy piros kezecskével, mint más emberekét, akiknél kifogásolod a kisebb változást, holott ez egyszerű matek, 3. osztályos általános iskolás tananyag, és az oldalba a %-okat mutató számokhoz be van programozva egy ilyen automata programrészlet, aminek az a dolga, hogy a jelenleg kapott előjeles kezecske darabszámának és az eddig összesen kapott előjeles kezecskék darabszámának vegye a hányadosát.

2010. szept. 2. 20:24
 10/10 A kérdező kommentje:
és az eddig összesen kapott kezecskék számának... hmm ezt nem tudtam! mondjuk te meg látom nem lennél jó matektanár, mert ha már magyarázol valamit,legalább ne össze-vissza tedd!
2010. szept. 3. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!