Szerintetek, ha a sok szélsőjobboldali, neonáci, skinhead, nyilas fiatallal megismertetnénk, hogy hogyan lehet élvezni az életet, akkor abbahagynák a szélsőségeskedést?
nem csak a cigányok, de nagyobb arányban. és mellesleg a magyar bűnözőket lecsukják nagyobb eséllyel. plusz a magyar nagyobb eséllyel megjavul vagy ha nem is, nem tuti, hogy ott folytatja. a cigány kijön és mintha mise történt volna.
ide is megírom, ha van 5millió magyar és ennek 10%-a bűnöző, akkor az 500.000 bűnöző. ha van 1millió cigány és 10% a bűnöző, akkor az 100.000 cigány.
ergó, a börtönökben 4/5 arányban magyarnek kellene lennie ebben az esetben ezekkel a számokkal.
de ha ez fordítva van, akkor vajon mivan? rásszistá állam és rendőrök?
Kedves Voltaire!
Szerinted miért beszélnek a vidéki polgármesterek és rendőrök cigánybűnözésről? Szerinted miért mondja a borsodi cigányvajda, hogy igenis van cigánybűnözés? Szerinted miért volt már a Kádár rendszerben a rendőrségen cigányvonal? Gondolom mindenki tetves náci.
sulouos
Legfeljebb az mutatható ki, hogy azok az emberek, akiket a többség romának vall, olyan bűncselekményeket követnek el, ahol könnyű tetten érni őket. Amúgy kinéztem, a kutya egy legyet kergetett, és a helyi jehovista hülyék az utca végén vannak a szokásos körútjuk alkalmával, úgyhogy nemsokára vidám perceknek nézek elébe.
attól, hogy én a voltaire féle bűnözőket leállitanám, még sztem nem leszek depis.
A szexualitásról meg annyit, hogy megnézhetnéd a csajomat, sztem neked sosem lesz hasonló:D
Clint
Beg your pardon, ki a bűnöző? :)
"Legfeljebb az mutatható ki, hogy azok az emberek, akiket a többség romának vall, olyan bűncselekményeket követnek el, ahol könnyű tetten érni őket."
Nem olyan bűncselekményeket követnek el, mert ugyebár előszeretettel gyilkolásznak is, csak annyira sötétek, hogy fel sem fogja, hogy elkapják. A legtöbb esetben pedig nem is indul ellenük eljárás, ezért már a laza lopásokért fel sem jelentik őket. Van fogalmad, hogy mennyi cigány lenne most sitten, ha nem vezették volna be a 20000 ft alatti jogszabályt? Most, hogy eltörölték, lehet, hogy egy sem lesz szabadlábon.
voltaire, ne haragudj nem ismerlek, de aki ennyire védi vagy elhallgatja bűnözést az ugyanazzá válik az ember szemében.
Nézd én laktam egy faluba rövidebb ideig, ahol éltek cigányok is, és mégis inkább magyarok voltak akik gyakrabban törtek be, vagy verekedtek stb... Én ott kijelentettem, hogy itt a bűnözést fehérek csinálják.
Szivem szerint börtönbe vágtam vna őket. Te pedig inkább az a fajta vagy, aki látja, hogy mennyi cigány bűnöző él, de soha nem vallanád be, egész egyszerü szimpátiából.
Értsd jól. Én azt mondom, 10 cigányból 8 bűnöző. Te azt mondod max 2. A maradék hatot véded.
HA nem így van bocs, visszaszívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!