Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Deák téri mészárlás kapcsán...

A Deák téri mészárlás kapcsán fel lehet tenni a kérdést, hogy a romák egyáltalán akarják-e az integrálódást Magyarországon?

Figyelt kérdés

2020. máj. 25. 20:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Már jó ideje bebizonyosodott, hogy nem. Bár az is elég lenne ha nem szubhumánként viselkednének, ugye értsük ezt most azokra akik ezen a szinten rekedtek.
2020. máj. 25. 21:24
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

Engem az zavar, hogy nem is határolódnak el tőle a romák.

Elég a mentős esetre gondolni.

2020. máj. 25. 21:45
 13/22 anonim ***** válasza:
40%

Arra jók,hogy betelepítik őket valahova nagyobb számban,és hirtelen lecsökkennek az ingatlan árak..

Vajon miért...

Nem kérdés..

De jó,hogy elköltöztem onnan,már majdnem vettem illegálba 9mm-es élest.

Jó,hogy ide már nem kell.

2020. máj. 25. 21:56
 14/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem romák, hanem cigányok. Amikor a kisebbséghez való tartozás a kérdés egyből cigánynak vallják magukat. Ránk meg ne mondják, hogy magyarok vagyunk, legyünk inkább hunok😀?
2020. máj. 25. 23:12
 15/22 anonim ***** válasza:
53%
Dehogy akarják. A legtöbben nem tudnak, nem akarnak beilleszkedni a magyar (se semmilyen) társadalomba, de azt követelik, hogy kapjanak segélyeket.
2020. máj. 26. 15:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

13

Hiába pontozzátok le pl mi kisvárosunkban is ez történt.

Amíg gyerek voltam egy jó környék volt (és igen ci.gány mentes) amint betelepültek a rosszabbik fajta roma emberek meggyarapodtak az lopások, a "nagymamázások" (amikor idősekhez törnek be).

A helyi szórakozóhelyen folytonos balhék voltak,amikor kitiltottak 1-2 embert jöttek a rasszizmussal.

A helyi általános iskolában is problémákat okoztak.

Amikor én voltam gyerek akkor 1-2 roma élt erre és ők normálisak voltak.

De az utóbbi 10+ évben akik ide jöttek egytől egyig a "rosszabb" fent leírt kategóriát képviselik,és azóta az a pár utca ahol ők élnek,úgynevezett "nogo" zóna lett.

Azért is féltem a nagyszüleimet, és a szüleimet, mert én már külföldön dolgozom és ha a családból elmegy valaki, akkor bajos itthon hagyni a házat hetekre-hónapokra.

2020. máj. 29. 15:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez szomorú...de ha én ezt szóvá teszem akkor jönnek a rasszista vádak,és a feszültség meg az indulatok,ezért sok ember inkább csak hallgat-tűr-vagy elköltözik.
2020. máj. 29. 15:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Abban pedig biztos vagyok hogy ha elakarom adni a házunkat majd valamikor akkor bizony kevesebbet fog érni ha látják milyen putri van pár házzal és utcával arrébb...
2020. máj. 29. 15:59
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#16 velünk is így volt. A szüleink most itt laknak végre a mi városunkban, így már nekünk és nekik jó. De nem akartak volna eljönni onnan ahol az egész életüket élték le, ahol az ő szüleik fekszenek a temetőben és minden felmenőjük, ahol, a testvéreik vannak, barátaik, ismerőseik. Az utcájukba azonban egyre többen költöztek olyanok, akikkel nem lehet együtt élni és már ők is féltek.

Viszont aki ott marad, mert kénytelen, annak egyre rosszabb a helyzete. Miért kell elmenekülnie azoknak akik csak nyugalomban, békében szeretnék leélni ott a megmaradt életüket? Akik az egész települést építették az életük során? Miért kell elvinni a normális embereknek a gyerekeiket más helyre iskolába, csak hogy az ő gyerekeik is olyan nyugalomban tanulhassanak mint ők amikor gyerekek voltak?

Szégyen hogy vannak akik azoknak akarnak pénzt szerezni akik megkeserítik egy település életét, ahelyett hogy éppen velük szemben védenék meg a tisztességes embereket. Mindegy hogy milyen származásúak, mert a romák között pontosan úgy vannak tisztességesek, akik a gyerekeiket is csak tanulni vinnék az iskolába és nekik ugyanúgy kárt okoznak.

2020. máj. 29. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 1990-ben a Nyugatiban a földön aludt a rengeteg mosdatlan, szutykos oláhcigány, akik nyugatra tartottak, nem mertem végigmenni közöttük. Aztán megindultak, ide is rengetegen betelepedtek. És egyre többen jöttek. Akik itt éltek régóta, azok téglagyárban dolgoztak, velük nem voltak gondok...
2020. máj. 29. 23:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!