Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik szigetfesztivál ellenes?

Jobbik szigetfesztivál ellenes?

Figyelt kérdés
"Hamarosan kezdődik a Sziget, ahol legálisan lehet majd részegedni, keresni a mámort, a szabadság érzetét. A hippi nem építi az államot csak saját magát és kis közösségét. A céltalan szabad élet, a minden kötöttség megtagadása, a szexualitás túlhangsúlyozása, a munka elutasítása, ezekre nem építhet egy állam. A békére építhet, ha a béke az igazságra épül és ez a béke saját társadalmunk és fiatalságunk valódi békéje. Békéje egy tiszta, egészséges, célokkal rendelkező, hazafias, erkölcsös, mindig megifjodó nemzetnek."
2010. júl. 30. 10:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
23%

Ez a hozzáállás a Szigethez, már tizensok éve is közröhej volt.

Amúgy láttam én már egy vonatnyi Magyar Szigetről hazatérő szkin... oppsz hazafit. Miattuk állt egy fél órát a vonat, mert az egyik összebalhézott a kallerrel. Hát nem volt egy épületes társaság.

Mindegy, a folyosón majd úgyis megbeszéljük. :)

http://www.youtube.com/watch?v=1203a3AbJRw

2010. júl. 30. 11:30
 12/31 anonim ***** válasza:
23%

Na, azért álljunk meg. NEM MINDENKI piálni, drogozni jár oda, hanem megnézni egy-két jó koncertet.

Párom és én is ha kimegyünk, nem leszünk őrült buli fanatikusok, hanem a minket érdeklő programon részt veszünk és kész!

2010. júl. 30. 11:40
 13/31 A kérdező kommentje:
aki szidja a szigetet, soha életében nem volt kint, így aztán marha könnyű bármit mondani róla.
2010. júl. 30. 11:43
 14/31 anonim ***** válasza:
32%

Atyagatya. Kérdező, voltál már kint a Sziget Fesztiválon?

Az a fesztivál a deviánsok kánaánja.

2010. júl. 30. 11:44
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Tíccsááákbeee!!!444
2010. júl. 30. 12:31
 16/31 anonim ***** válasza:
0%
A társadalom legalja ahogy előttem is mondták már.Deviáns bu.zik,anglomániások Kánaánja.
2010. júl. 30. 12:41
 17/31 anonim ***** válasza:
33%

hogyan definiálná a sziget fesztivált?

egy hely ahol egybefolyik sör-szar-hugy és hányás. és abban fetrengenek is:)

2010. júl. 30. 12:43
 18/31 anonim ***** válasza:
66%
Hűha, sokan el vannak tévedve. Vannak kinn retardáltak, de többségben normálisak is. Voltam kinn, nem egyszer, nem ittam, nem drogoztam, nem kúrtam, hanem megnéztem, ami érdekelt és kész. Nektek ezt nehéz elhinni, mert csak a rosszat látjátok, de ez már nem az én bajom.
2010. júl. 30. 13:04
 19/31 anonim ***** válasza:
69%
Vicces, ahogy a társadalom legalja mondja a többiekre, hogy legalja. Aki ért a társadalomtudományokhoz, az mind tudja, kik fogékonyak a Jobbik típusú pártokra.
2010. júl. 30. 13:06
 20/31 anonim ***** válasza:
23%
A sziget fesztiválból a hasonló dolgokból derül ki, hogy az állam és a társadalom mai formája felesleges dolog és irigy puffancsok hozták létre, akik irigykedtek a korabeli szabad fiatalságra. Szerintem a fő létrehozói vallási vezetők és a korabeli szélsőjobberek voltak, akik csak azért követtek ilyen eszméket, mert nem tudták hogyan kell szórakozni.
2010. júl. 30. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!