"Hamarosan kezdődik a Sziget, ahol legálisan lehet majd részegedni, keresni a mámort, a szabadság érzetét. A hippi nem építi az államot csak saját magát és kis közösségét. A céltalan szabad élet, a minden kötöttség megtagadása, a szexualitás túlhangsúlyozása, a munka elutasítása, ezekre nem építhet egy állam. A békére építhet, ha a béke az igazságra épül és ez a béke saját társadalmunk és fiatalságunk valódi békéje. Békéje egy tiszta, egészséges, célokkal rendelkező, hazafias, erkölcsös, mindig megifjodó nemzetnek."
A kérdező jogosan kérdez, úgytűnik a jobbiknak nem tetszik a fesztivál.
Te, 73% meg egy puffancs náci vagy.
2010. júl. 30. 10:43
3/31 anonim válasza:
Szerintem sem egy normális dolog ez a Sziget. Legalábbis büszkék nem lehetünk rá...
2010. júl. 30. 10:47
4/31 bumbi02 válasza:
miért nem? minden országnak van hasonló kaliberü zenei fesztiválja.. most az hogy a legtöbbje aki odamegy nem tud kulturáltan koncertezni anélkül hogy beba*zna vagy bedrogozna, az már azoknak a szégyene nem pedig magáé a fesztiválé...
2010. júl. 30. 10:52
5/31 anonim válasza:
"Te, 73% meg egy puffancs náci vagy."
az értelem. mivel érzed magad jobbnak azoknál akik kapásból lezsidóznak mindenkit? csk kíváncsiságból kérdem, inkább költői.
2010. júl. 30. 10:53
6/31 anonim válasza:
Nincs bajuk magával a fesztivállal, szerintem az a gond hogy ott szinte csak alkoholt lehet kapni és senki sem nézi hogy 15, vagy 25 éves embernek adja-e el, csak a profit számít. Németországban is volt nemrég egy ilyen fesztivál, a ki-és bejárat ugyanaz volt, ráadásul egy híd alatt. Az emberek pánikba estek, 19-en haltak meg, halálra taposták őket. Jó néhány sérült van még sajnos rajtuk kívül is. Szóval szerintem ilyen fesztiválokra csak 18 éven felülieknek szabadna jegyet adni és csak azokat lehetne beengedni, akkor nem lenne ilyen gond. Egyébként ezzel magam is kizárnám, hisz 15 éves vagyok. Viszont inkább ez, mint egymás hányásában fetrengő velem egyidős fiatalok...
2010. júl. 30. 11:03
7/31 anonim válasza:
az erkölcsösség lezüllése is elég agy gond, persze lehet mondani h mi közük hozzá, pedigm van mert mondjuk ők fogják fizetni a nyugdíjukat az idősebbeknek :)
2 story:
-2 csaj beszélgetett a söröspultnál: -képzeld el előbb odajött hozzám egy vadidegen srác és azt mondta szopjam le a bokorban! - és mit csináltál? -hát sziget van neeeem?
-pár srác egy üres kis gumi úszómedencében ült, és egyikük belehányt. mire azt mondta: jó, akkor fürödjünk meg benne! én megtették!
ezeket egy ott dolgozó emberke mesélte.
2010. júl. 30. 11:09
8/31 A kérdező kommentje:
urbanlegend.
nem ennyire durva, én is voltam már egyszer.
csak a krémjéről beszél mindenki, mikor családok is járnak ki oda nap közben és gyerekeknek is vannak programok.
2010. júl. 30. 11:16
9/31 anonim válasza:
"gyerekeknek is vannak programok."
Na, erről beszélek! Minek kell gyerekeknek programot csinálni egy olyan rendezvényre, ami alapvetően 18 év felettieknek lett kitalálva?
2010. júl. 30. 11:22
10/31 anonim válasza:
A Sziget Fesztiválra kijárók nagy része nem más mint hedonista pondrók, élvhajhász férgek. A társadalom legalja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!