Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyerhet 2022-ben a Fidesz,...

Jeffrey Spender kérdése:

Nyerhet 2022-ben a Fidesz, hogy most megvívta a Koronavírus elleni harcot és alacsony maradt a halálozás a többi országéhoz képest ?

Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 15:31
1 2 3 4 5
 31/41 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
94%
Nyugodtan vedd bele Olasz- és Spanyolországot is. De ne hagyd le pl. Szlovákiát, Albániát, Lettországot, Ukrajnát, Görögországot, Bulgáriát... stb. se.
2020. máj. 24. 19:38
 32/41 anonim ***** válasza:

Nyugi azokat is már megnéztem,ott se jobb a helyzet.Nézz utána nyugodtan.

Véleményem ugyan az mint amit már leírtam.

2020. máj. 24. 21:30
 33/41 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

De, ott sokkal jobb. Nem a véleményed számít, hanem a számok. Ha a világátlag 44, akkor édesmindegy, hogy szerinted vagy szerintem mennyi a világátlag.

Nem Belgiumhoz kell viszonyítani, ahol a szám 800 és nem is Ukrajnához, ahol a szám 14. Az összeshez kell, különben értelmetlen.

2020. máj. 25. 06:10
 34/41 anonim ***** válasza:

Ja így lenne,ha mindenhol egy időben azonos népsűrűség mellett terjedne a vírus.

Sok helyre még el sem érkezett vagy nem is fog.

Így van Ukrajna 1m/14.6fő,Oroszország 1m/24.6fő. Viszont a tájékoztatás valódiságát ezeknél az országoknál szerintem nem vehetjük valósnak mivel már kormánytagok megbetegedéséről is hallottunk.Hozzágondolhatod akkor a többit,főleg az oroszoknál a 143milliós népességnél.

Bár lehet a vodka hatásos a vírus ellen.

Az érvelésetek korrektebb lenne mondjuk ha Európa átlagát vennétek figyelembe ,ha már a kormány intézkedéseit és eredményeit szeretnétek fikázni.

Ezt az eszmecserét én most itt lezártam.

Üdv.

2020. máj. 25. 07:00
 35/41 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
Ha csak ennyi a gondod, nézd meg régiósan, ott is alacsonyabb. De én jobban szeretek világviszonylatban gondolkodni egy globálizálódott világban.
2020. máj. 25. 07:11
 36/41 anonim ***** válasza:

" én jobban szeretek világviszonylatban gondolkodni egy globálizálódott világban."

Azok ti vagytok, én meg nacionális gondolkodom, és azt mondom minden eset más, és nem lehet hasonlítgatni.

2020. máj. 25. 07:57
 37/41 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
Ha nincs viszonyítási alap, akkor nincs értelme a "jól" vagy "rosszabbul" kifejezéseknek, tehát nem mondhatod, hogy jobban teljesítettünk.
2020. máj. 25. 15:20
 38/41 anonim ***** válasza:
Állítólag nem minden orszában ugyanúgy számítják a Koronavírusban elhunytak számát. Nálunk ahogy a hivatalos weboldalon látszik , az elhunytak túlnyomó többsége súlyos vagy halálos beteg volt a fertőzés előtt is. Van ország ahol mindenkit odaszámolnak, aki halálakor hordozta, van ahol csak azt aki közvetlenül abban halt meg. Nálunk nem tudom pontosan hogyan számítják, az biztos hogy olyan durva nem volt a helyzet mint Kínában, Olaszban vagy Spanyolországban. Az is biztosnak tűnik, hogy nálunk a havi elhalálozások száma nem ugrott meg az átlagoshoz képest.
2020. máj. 25. 15:57
 39/41 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy nyer, mert a többi, az sokkal rosszabb lenne.
2020. máj. 30. 20:37
 40/41 anonim ***** válasza:

39

Ennél rosszabb? Aligha.

2020. máj. 30. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!