Nyerhet 2022-ben a Fidesz, hogy most megvívta a Koronavírus elleni harcot és alacsony maradt a halálozás a többi országéhoz képest ?
"Hagyjátok már ezt a parasztvakítást,hogy nálunk magasabb,meg legnagyobb a vírussal kapcsolatos halálozások száma."
Mi a parasztvakítás azon, hogy nálunk magasabb, mint világviszonylatban, ha egyszer az? A kérdező hazudta, hogy alacsonyabb, ezt javítottam. Azt nem írtam, hogy nálunk a legnagyobb.
1 millió főre jutó elhalálozások a járvánnyal összefüggésben Pl:
-Németország 8366
-Törökország 4308
-Ausztria 639
-Írország 1604
-Magyarország 486
-Antarktisz 0
stb.
A Google a ti barátotok is,nem kell mindent elhinni amit ezen az oldalon olvastok.
Bocs 10 millió főre értendők az adatok.
A 23 voltam.
#nem a 23vagyok
"Ma türelmes kedvemben vagyok. Elmagyaráznád kérlek, hogy ez hogyan cáfolja azt, amit írtam? Légy szíves úgy magyarázd el, mintha dedós lennék. Köszi."
Szépen és Lassan olvasd el amit a 23írt.
Én vagyok a 23.
Örülök,hogy ma mindenki ilyen türelmes.
Dél óta én is kattogok számolgatok.
Valóban ezek a számok nem tükrözik sem az 1 sem a 10 millió főre jutó halálozásokat.
A 10 millióra eső adatokat pontosan úgy kapjuk meg ha a halálozások számát osztjuk az adott ország lakosainak számával majd szorozzuk 10millióval.
Pl:
-Németország népessége80 685 263 fŐ
elhunytak8366:80685263=
=0.00010369x10.000.000=1036,86841
Tehát -Németországban 10mill.főre
1036 fő az elhalálozások száma.
-Magyarországon 486 fő
További türelmes számolgatást.Adatok a világhálón.
Ha tévedek javítsatok.
Üdv.
Ezekkel már ne bajlódjatok.
Mivel Ausztria és Belgium nincs 10mil.fő
1 millió lakosra nézve látjátok az elhunytak számát.
-Németország 103.6 fő
-USA 292.3
-Franciaország 422.9
-Ausztria 73.8
-Románia 62.1
-Írország 333.2
-Belgium 796.2
-Magyarország 48.6
Véleményem szerin az átlaghoz képest nem magasabb a halálozási arány nálunk.
Tehát kiválasztottatok pár országot a 200-ból, ahol magasabb a halálozások aránya, mint itthon, és ez alapján kijelentitek, hogy nálunk az arány nem magasabb az átlagnál. Jól értem?
Az én állításom az volt, hogy világviszonylatban (44) alacsonyabb, mint itthon (50).
A kérdés már csak az, hogy a kettő közül melyik mutatja az átlagot: néhány tetszőleges ország számai vagy az összes országéi? Szerintetek?
Ha az Antarktiszt is bele vesszük igaz az állításod.
Örülj!
Ezt a pár országot találomra választottam,Olaszokat,Spanyolokat a kedvedért kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!