Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi kellene ahhoz hogy a...

Mi kellene ahhoz hogy a mostani kormany azonnal lemondjon? Vagy hogy lehetne azonnal lemondatni?

Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 08:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

Ajjaj.

Mi kéne ahhoz, hogy a mostani " vezető" ellenzéki politikusok visszavonuljanak a politikától, vagy vissza lehessen vonultatni őket a politikától?? Így már jobb...

2020. máj. 19. 09:07
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, ha ezt akartam volna kérdezni akkor azt írom ki...
2020. máj. 19. 09:15
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Akkor lehetne lemondatni, ha a mostani töketlen libsi ellenzékkel összebarátkoznának! Szerintem azonnal megbuknának!
2020. máj. 19. 09:22
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
Tudom kedves kérdező, de én meg ezt akartam rá válaszolni. De ha tudsz a sorok között olvasni, akkor akár válasznak is felfogható... nem?
2020. máj. 19. 09:23
 5/15 A kérdező kommentje:
Attól függ milyen kontextusban nézem a válaszod..
2020. máj. 19. 09:25
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
Azt rád bízom...👍
2020. máj. 19. 09:33
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Pusztán elméletben: az kellene, hogy olyan nagymértékű ellenállás legyen velük szemben sztrájkokkal és tüntetésekkel, hogy lehetetlen legyen a további működésük. Akkor, de csakis akkor, ha tényleg kilátástalannak látnák a helyzetüket, esetleg lemondanának.

1-es: szerintem ellenzéki oldalon azért nem egy vezető politikus volt képes levonni a következtetéseket, és odébb tolni a biciklit. Gondolok Vonára, Schifferre, régi MSZP-s arcokra, stb.

2020. máj. 19. 09:49
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

7# részben igazad van, de csak kicsi részben. Schiffer nem volt soha politikus alkat, ráadásul elfogyott körűlötte a levegő, ami nem feltétlenül az ő hibája.

Vona teljesen más eset, ő szövetkezett Simicsákval Orbán megbuktatása okán, de ezért elárulta a pártját... dupla vagy semmit játszott, és a semmi jött be, innen nem volt visszaút.

Ami pedig a régi MSZP s arcokat illeti, nagyon sokan ott ülnek még ma is az MSZP padsoraiban, vagy más pozícióba eldugva, és elrejtve a régi galeriből...

2020. máj. 19. 11:07
 9/15 anonim ***** válasza:
29%

Mindig a gazdasági helyzet buktatja meg a hatalmat.

Így omlott össze a szocializmus is.

Ha valós gond lenne a gazdasággal, akkor már megbukott volna ez a kormány is.

(Anno Gyurcsányék meghamisították az adatokat, tehát a "jó" gazdasággal tudtak nyerni, után viszont nem tudták a tényeket tovább titkolni, ez bukott ki az Öszödi beszélnél is. Tehát közvetve akkor is a gazdaság...)

Tehát: Az kellene, hogy ne csinálja jól a dolgát a kormány.

2020. máj. 19. 11:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Na és mi lenne, ha lemondana, ki kormányozna tovább?
2020. máj. 19. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!