Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány néha nem gondolkodik?

A kormány néha nem gondolkodik?

Figyelt kérdés

Pl, hogy az országba a boltokban és a tömegközlekedésen kötelezővé tette a maszkot.

Ezt arra értem, hogy az egészséges embereknek is kivétel nélkűl fel kell venni, holott számtalan média foglalkozott vele, orvosok is, hogy aki nem beteg ne hordja.

Én is maszkellenes vagyok, de vettem és mìg utazok, vásárlok fel kell vennem, felveszem de utcán máshol nem. Azt tapasztalom és ezzel biztos sokan úgy vannak, hogy le-fel veszik (én is) vásárlás után pénzt fogdosok leveszem a kezemmel, megfogom, felszállok buszra megint fel az összefogdosott maszkot, megint le, másoik boltban megint fel. Sokkal többszőr kell egy olyan eszközt tenni a szánk elé amit összefogdostunk, sokkal több fertőzést vihetünk a szánkhoz mintha nem kéne felvenni.

A kormány nem gondolja, hogy rossz döntés, hogy említett helyeken mindenkinek fel kell venni és így az emberek a leírtak által több fertőzést juttatnak a szájukhoz mintha nem kellene hordani?

2020. máj. 10. 22:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
34%
A kormànyt dönteni kell nem hallgatni ràjuk. Nem kell velük együttműködni. Szerintem aki halàlos betegsegèn van ès annyira rosszul van oke legyen maszkban de nekem mi a francèrt kène legyek 21 😃 èvesen. ? Na kb ennyire nincs eszük
2020. máj. 10. 22:59
 2/23 anonim ***** válasza:
70%
Akik nem értik ennek a logikáját, ti elvégeztétek az általános iskola alsó négy osztályát? Mert akinek az ment, annak nagyon egyszerű megérteni, hogy miért kell ez a maszk. De megkockáztatom, hogy pár óvodásnak, ha elmagyarázod jobban megérti nálad, nálatok mert fog jnni pár idióta aki lemagyarázza, hogy elég ha a betegek hordják.
2020. máj. 10. 23:06
 3/23 anonim ***** válasza:
72%
Ja mikor írni kezdtem még eagel2 nem küldte el a válaszát meg is jöttek azok, akik 21 évesen nincsenek egy ovis szintjén sem, de akkor, hogy tudja bekapcsolni a netet?
2020. máj. 10. 23:07
 4/23 anonim ***** válasza:
31%

Ez az ára a kijárási korlátozás feloldásának.

Szerintem jó ötlet, hogy a boltokban kötelezővé tették. Bár a maszk nem véd meg a vírustól, viszont aki elkapta, az nehezebben adja tovább. Csak úgy van értelme maszkot hordani, ha mindenki hordja. Ha csak néhány hordják, annak semmi értelme. Szerintem kibírható az a néhány perc, amíg bevásárolsz.

Egy érdekes videó arról, hogy terjed a vírus a boltokban maszk nélkül.

https://www.youtube.com/watch?v=WZSKoNGTR6Q&feature=emb_title

2020. máj. 10. 23:17
 5/23 anonim ***** válasza:
36%
Ha 21 éves vagy gondolom a szüleid már megütik azt az életkort akire veszélyes ez. Szeretnéd anyukádat lélegeztetőn látni? Akkor kuss. Nem csak Magyarországon vannak ilyen intézkedések. Az összes kormányt dönteni kell akik maszkra köteleznek? Megmondod másnak hogy döntse a kormányt akkor gondolom te már javában döntögeted. Mit tettél eddig?
2020. máj. 10. 23:18
 6/23 anonim ***** válasza:
43%

De! De! Gondolkodik. Csak más a prioritás mint pl. nálad. Példa: Nincs, vagy nem lehet maszkot kapni. Minden hithü magyarázza, hogy a maszkviselésnek semmi értelme, söt káros.Röpke egy honap alatt sikerül haveri uton Kinábol méregdrágán használhatatlan maszkokat venni. Haver milliárdokat vág zsebre és minden hivatalos szerv kiáll a kötelezö maszkviselés mellett.

Láthatod, hogy gondolkodik!!!! (Azt is, hogy hogyan?)

2020. máj. 10. 23:21
 7/23 anonim ***** válasza:
27%

A gyógyszertárban lehet maszkot kapni.

Mi amúgy postai úton kaptunk ingyen textil maszkot a fideszes önkormányzattól.

2020. máj. 10. 23:22
 8/23 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne kötelező hordani a maszkot említett helyeken, akkor nem nyulnánk a szánk köré annyit mint így. Láttam bementek felvették a maszkot, aztán fizettek pénzzel, kijöttek levették, megfogták a kezükkel és mentek a buszhoz, ott a már pénzes kezükkel összefogdosott maszkot újra a szájukhoz tették én is abbol a boltbol mentem és arra a buszra szálltam fel. De én is ma vagy 8x fel le vettem a nem is tudom milyen kezemmel, de sok mindent megfogtam. Dehát kötelező. Hátha nem leszek beteg, mert valamit összeszedek. Kézfertőtlenítőzni meg minden maszk feltevése levevése után, elfogyik hamar, meg kapacitás sincs rá. Az úgy jó, ha otthonról elmegy az ember, felteszi tiszta kézzel és mindenhol rajta van, ha hazamegy megmossa a kezét és leveszi. De az emberek 80%-a (velem együtt) csak boltban és tömegközlekedésen használom, elég annyi idő, hogy nem kapok normálisan levegőt meg össze vissza párásodik a szemüvegem.

Tehát sokkal több fertőzést összeszedünk így mintha nem tette volna kötelezővé a maszkot a kormány.

Teljesen jogos, hogy miért mondják, orvosok is nyilatkozták, hogy aki nem beteg ne hordja.

Ezen elgondolkodhatott volna a kormány mielőtt meghozta a döntést.

2020. máj. 10. 23:25
 9/23 anonim ***** válasza:
62%

Hát én nem tudom. Nekem sikerül úgy felvenni a maszkot, hogy ne nyúljak a számhoz közel. Direkt figyelek is rá. Ez az emberek felelőtlensége, nem Orbáné.

Tudhatnák, hogy nem kéne hozzányúlniuk a szájukhoz.

2020. máj. 10. 23:29
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,ez főleg ősszel télen taknyos idoszakban lenne fontos.
2020. máj. 10. 23:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!