Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány néha nem gondolkodik?

A kormány néha nem gondolkodik?

Figyelt kérdés

Pl, hogy az országba a boltokban és a tömegközlekedésen kötelezővé tette a maszkot.

Ezt arra értem, hogy az egészséges embereknek is kivétel nélkűl fel kell venni, holott számtalan média foglalkozott vele, orvosok is, hogy aki nem beteg ne hordja.

Én is maszkellenes vagyok, de vettem és mìg utazok, vásárlok fel kell vennem, felveszem de utcán máshol nem. Azt tapasztalom és ezzel biztos sokan úgy vannak, hogy le-fel veszik (én is) vásárlás után pénzt fogdosok leveszem a kezemmel, megfogom, felszállok buszra megint fel az összefogdosott maszkot, megint le, másoik boltban megint fel. Sokkal többszőr kell egy olyan eszközt tenni a szánk elé amit összefogdostunk, sokkal több fertőzést vihetünk a szánkhoz mintha nem kéne felvenni.

A kormány nem gondolja, hogy rossz döntés, hogy említett helyeken mindenkinek fel kell venni és így az emberek a leírtak által több fertőzést juttatnak a szájukhoz mintha nem kellene hordani?

2020. máj. 10. 22:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nézz már körül az emberek zöme nem teszi fel szabályosan. Mert egy ostobaság. Plusz kényelmetlen és hülyén néz ki.
2020. máj. 13. 08:19
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Vannak akik nem tudják vagy nem akarján értelmesen felvenni, de a többség képes erre.

Nem azért nem hordják egyesek, mert ostobaság hordani, hanem ők ostobák.

Az érveid (kényelmetlen, hülyén néz ki) általános iskola alsó tagozatos szinten vannak. A sapka is kényelmetlen és hülyén is néz ki. Hidegben ezek mégsem elfogadható érvek egy értelmes embernek.

2020. máj. 13. 09:45
 23/23 anonim ***** válasza:
78%

Oké akkor hordjad. Én is felteszem a boltban arra a 10 percre, orr takarás nélkül. Másokon is zömmel így látom, bolti eladokon is. Biztos mert rohadt kényelmes viselet.

Jó maszk hordast. Üdv.

(sapkát se veszek fel télen)

2020. máj. 13. 12:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!