A Fidesz nem élt vissza a hatalmával hol a sok rettegő és mikor fognak bocsánatot kérni a Fidesztől?
Az ellenzéki pártokkal együtt.
Megmondta Orbán, lesz lehetőség elnézést kérni a hamis vádakért, vajon elnézést kérnek az ellenzéki pártok és ellenzéki uszítók vagy úgy tesznek mintha nem hazudtak volna?
- Hazudnak a járványhelyzetről
- Kiürítik a kórházakat feleslegesen
- Hazaküldenek betegeket meghalni, akik már haltak is meg.
- Rombadöntik a teljes EÜ-t
- Rombadöntik a teljes gazdaságot
- Akik elvesztették a munkájukat azokon nem segítettek még semmit.
- Lenyúlják azt a pénzt is amit az Unió fordít arra, hogy a magyar vállalkozásokat segítse.(Orbán pedig annyit nyilatkozik: Brüsszel egy forintot sem adott. Persze.. euróba kaptuk...., na de a Fideszes hívő ezt úgy veszi, hogy semmit nem adtak ;])
- Államosítanak cégeket pl Debrecenbe.
- Kórházakat irányítását saját kezükbe vették. Igazgatókat váltottak le indokolatlanul.
- A kórházakat elhallgatatták, hogy ne mondjanak semmit a sajtónak vagy bárkinek a helyzetekről!
- Nem vállalnak felelellőséget pl az idősotthonokban történtekért. A kórházak úgy küldtek vissza betegeket, hogy nem tesztelték őket, mert a kormány nem engedte a teszteket.
- Végig azt mondták, hogy nem kell tesztelni, most meg azt mondják milyen fontos Ezt a videót érdemes megnézni, mert mindent elmond a Kormányról akiben úgy hisztek: [link]
- A gazdasági intézkedések amiket eddig hoztak semmire sem voltak jók igazából. A könyvelők sem tudtak haladni a munkájukkal, mert ezekkel a hülyeségekkel kellett foglalkozniuk. Ha benne vagy könyvelői csoportokban láthatod mekkorák a felháborodások a dolgok miatt.
- Az alkotmánybíróság már Fidesz kézben van. Beültették szépen a saját embereiket. Szóval ez sem független már.
- Folyamatosan azt mondják, hogy a parlament ha úgy gondolja elveheti bármikor azt a jogot, hogy ő egyszemélyben bármit megtehet. Mégis, hogy venné el, hogyha a Fidesz van többségben bent és a Fidesz nem szavaz meg semmit? Na ugye.
Mondanám még de csak felidegesítem magamat, másrészről meg úgyse gondoljátok igaznak ezeket, mert az origo meg a m1 mondja az igazat.
"A választáson pontosan AZT döntjük el HOGY KI KORMÁNYOZZON"
A választáson nem azt döntjük el ki kormányozzon. A választás után a parlament mondja meg a többségben lévő pártnak, hogy alakítson kormányt. Ekkor mondhatja azt is, hogy nem alakít. Ilyenkor más párt alakít kormányt.
"
- Hazudnak a járványhelyzetről
- Kiürítik a kórházakat feleslegesen
- Hazaküldenek betegeket meghalni, akik már haltak is meg.
- Rombadöntik a teljes EÜ-t
- Rombadöntik a teljes gazdaságot
- Akik elvesztették a munkájukat azokon nem segítettek még semmit.
"
Csak eddig olvastam és ebből az összes állítás hazug és jogsértő. Az írásodból látom, hogy a DK-s troll vagy.
Nem vagyok DK-s troll, sőt egyik párt mellett sem vagyok úgyhogy ezt bebuktad haver.
Akkor kérlek áruld el miért lenne hazugság?
Kiürítik a kórházakat feleslegesen:
Csak enynit kéne beírnod:
Hazaküldenek betegeket meghalni, akik már haltak is meg:
Itt is simán beirhatod és megkapod a találokat:
Például: [link]
Rombadöntik a teljes EÜ-t:
Gondolj bele. Nem jutsz ellátáshoz. Persze, ha sürgős mert mondjuk eltörik a kezed akkor begipszelik, de pl nem műtik meg, ha szükséges lenne és lehet utána már cseszheted. A többi betegségről ne beszéljük ami kezelést igényelne. Nem csak sürgős esetek vannak. Persze most már nagyjából elkezdik helyreállítani, de semmi értelme nem volt ennek.. Több kárt okozott, mint hasznot.
Rombadöntik a teljes gazdaságot
Szerintem ezt nem kell magyaráznom...
Akik elvesztették a munkájukat azokon nem segítettek még semmit:
Szinte minden országban akik elvesztették a munkájukat a járvány miatt a fizetésük x%-át az állam átválalta. Itthon nem. Ismerősőm például kint van Ausztriában. Kérdeztem, hogy most a járvány miatt hazajössz? Mondta, hogy esze ágában sincs, mert itt az állam fizet neki pénzt a lakhatást meg a cégtől megkapta. Tehát, ha hazajönne akkor semmit se kapnak.
Parancsolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!