Orbán Viktor bocsánatot fog kérni a nem rá szavazóktól, hogy feleslegesen ragaszkodott a végtelen időtartamú korlátlan felhatalmazáshoz?
Ja, csak akkor még nem tudtuk, hogy meddig fog tartani. Mindenki arra számított, hogy akár hónapokig elhúzódhat, és hogy olyan állapotok lesznek, mint Olaszországban.
Egy ilyen helyzetben teljesen értelmetlen meghatározott időre adni a felhatalmazási jogot, mivel senki se tudja, meddig tart. Lehet rövidebb ideig, de az is lehet, hogy hosszabb ideig.
Épp valamelyik nap.
https://www.youtube.com/watch?v=RhIwDbtX6oQ
Orbán képes belátni, ha tévedett. Az ellenzéki agresszorokkal ellentétben.
"Orbán Viktor bocsánatot fog kérni a nem rá szavazóktól,"
A rászavazóktól kellene inkább bocsánatot kérnie, mert azokból csinált hülyét.
A nem rá szavazóknak nem okozott csalódást, mert azok eddig is tudták, hogy ki - vagy inkább - mi ez a koma.
Én fideszes vagyok,nem gondolom,hogy a rászavazóktól kellene bocsánatot kérnie.
Legalábbis tőlem nem.Az ellenzéktől meg főleg ne.
Honnan veszed,hogy a 90 nap is bőven elég lett volna.
Még egyáltalán nem látjuk a végét.A gyors terjedést sikerült eddig lassítani.
Eddig utólag okoskodtatok mindig,de látom már megy előre is.
Dehogy fog. orbán soha a politikai karrierje során nem kért bocsánatot és nem ismerte el egyetlen hibáját sem.
Ráadásul politikai (diktatorikus) szempontok alapján a korlátlan időtartam egy teljesen logikus döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!