Az ellenzék bocsánatot fog kérni a felh. Törvény miatt?
Figyelt kérdés
Semmi sem utalt soha, arra hogy Orbán vissza akarna élni vele. Ráadásul a parlament visszahívhatja ezt a törvényt. Tehát úgymond szándékos félreértelmezés ürügyén támadja az ellenzék a kormányt. Még külföldre is megy folyamatosan panaszkodni és azt mondják, hogy a kormány így akar teljhatalmat magának
Amint lecseng a járvány és Orbán visszaadja ezt a jogkört a parlamentnek vajon bocsánatot kér az ellenzék az igaztalan vádakért?
Jah soha semmi. Az se hogy fű alatt megérkezett a rabszolgarendelet.
2020. ápr. 13. 19:11
3/18 anonim válasza:
"visszahívhatja ezt a törvényt."
Ez igaz, de Orbán azt javasol, amit akar és a parlament meg azt szavaz meg amit akar a Fidesszes többséggel, azaz senki nem tud rajtuk kívül sem ellene, sem mellette tenni.
Ez így világos?
Az ellenzék meg pampogáson kívül nem tud tenni semmit.
4/18 anonim válasza:
Először az unió fog vizsgálódni mert szerintük is antidemokratikus.
5/18 anonim válasza:
Erre lett volna egy frappáns megoldás, időbeli korlát. Ami meghosszabbítható, ha a járvány kitart. Az ellenzéki pártok ezt akarták, Viktorkának korlátlan időre kellett.
2020. ápr. 13. 19:19
6/18 anonim válasza:
Ellenzék? Én eddig azt hittem, ezek azért vannak ott, hogy az inkompetenciájukkal szavazatokat hozzanak a fidesznek :O
2020. ápr. 13. 19:19
7/18 anonim válasza:
Adj nekem 1m forintot, és valamikor majd megadom. Nyugi, tényleg megadom. És ha zavarna, hogy nincs határidő, akkor remelem majd bocsánatot kérsz, amikor tényleg megadom.
.... érted már?
2020. ápr. 13. 19:21
8/18 anonim válasza:
Gondolom, a transzneműek szájbarúgása is nagyon fontos volt járványügyi szempontból.
2020. ápr. 13. 19:24
9/18 anonim válasza:
Nem, hoznak egy ilyen újabb Szar-gentini félét , és iratnak vele gyorsan egy jelentést az EU val, ami kegyetlenül elmeszeli Magyarországot, és utána fél évig ezt fogják harsogni a médiában és a parlamentben...
2020. ápr. 13. 19:46
10/18 anonim válasza:
Direkt nem mászok bele érzékeny politikai témákba mert megfogadtam magamnak, hogy kímélem az idegeim. Szóval annyi a véleményem, hogy már nincs min meglepődni. Elfogyott, nálam mindenképp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!