Magyarország miért utasítja el az Isztambuli Egyezményt? Az valódi ok érdekel.
A feminizmus a nemek közötti egyenjogúságot hivatott elérni, nem pedig a nőket szeretné a férfiak elé helyezni. Nem véletlenül vannak férfiak, akik feministák. Ezt légyszíves vésd jól az eszedbe kedves 19:)
(Tudom, hogy a válaszodnak nem ez volt a lényege, de az első mondatoddal számomra a feminizmus ellenes hozzáállásodat sugalltad, amit remélem csak félreértettem. Hogyha mégsem, kérleg gondolkozz el a dolgokon!)
Hazudsz!
EGyenjogúk a nők a férfiakkal már most is!
Plusz kiváltságokat akarnak a femcsik, mondom ezt nőként! És ellene vagyok!
"A feminizmus a nemek közötti egyenjogúságot hivatott elérni, nem pedig a nőket szeretné a férfiak elé helyezni."
Ha így lenne, akkor ti feminácik Szaúd-Arábiában osztanátok az észt, ahol valóban lenne keresnivalótok, nem pedig itt, ahol a nők már egyenlőbbek is a férfiaknál.
23: TÍZPONTOS riposzt! :)
(22-es voltam)
#25 Egyetlen olyan nőről sem tudok, akivel a gyerekvállalás miatt így bántak volna, ahogy veled. Valószínűleg amíg terhes voltál, nem végezted jól a munkádat.
Emellett egy nő elmehet nyugdíjba 40 év munkaviszony után, egy férfi nem. Randizáskor és párkapcsolatban még mindig bevett szokás, hogy a férfi fizet. Egy nő sírhat, ha valami bántja, egy férfinak még panaszkodni sem szabad. Sok szórakozóhelyre a nők ingyen bemehetnek, a férfiak csak pénzért. Váláskor szinte mindig a nőnek ítélik a gyerekeket. Az említett Isztambuli Egyezmény szintén csak a nőket védi, míg a férfiakat potenciális bűnözőnek állítja be. És még azt mondod, hogy nem vagytok egyenlőbbek, femináci?
25: egy esetből extrapolálni nem túl bölcs dolog....
Nőként is tudok magunkra kritikusan tekinteni.
A munkahelyeken is rengeteg előnyt élveznek a nők. Simán leléphet azzal, hogy menni kell a gyerekért az óvodába/iskolába.
Hosszú hétvége előtt délben elengedik a nőket (bevásárlás, stb.). Mindig _csak_ a nőket. Nyári szabadságolásnál is előnyt élveznek, a gyerekek ovi/iskolai szünetéhez alkalmazkodva mindig megkapják a kívánt hetekre a szabit.
A 26-os is írt nagyon jó példákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!