Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek túl hamar kezdték...

Szerintetek túl hamar kezdték el enyhíteni a korlátozásokat?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 29. 22:09
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
76%

"Nem teszteltek mindenkit,..." - más országokban sem, Spanyolországban élő ismerőseim is azon morognak, hogy nincs elég tesztelés, szóval ez nem igazán hivatkozási indok. Egyedül Új-Zálandon volt baromi nagy tesztelés és ott sikerült is minimális szintre szorítani a halálozást és a fertőzöttséget.

"... ès az hogy elkapta a vírust ès meghalt, azok az influenzàban is meghaltak volna valószínűleg! Neki talàltak a szervezetèbe vírust, de közel sem biztos hogy az okozta cèlzottan a halàlàt. Làtszik egyesek mindent elhisznek"

Igen, szerintem is látszik - ugyanis ezt sulykolják minden egyes operatív törzsös tájékoztatón.

Nyugodtan nézd meg a táblázatot a koronavírus.gov oldalon: a legtöbb helyen magas vérnyomás van feltüntetve (amibe nem szokás belehalni), meg stroke - amihez tudni kell, hogy mostanában fedezik fel az orvosok, hogy vérrögösödést okoz a vírus, de szerepel térd-artrózis is meg tüdőgyulladás, ami megint csak a vírus következmény. Nem mondom, hogy nincs a betegek között olyan, akinek amúgy is voltak problémái, de pl a 30-as nő, aki meghalt, "extrém elhízás"-al szerepel, de én kíváncsi lettem volna, hány kg az az extrém elhízás, 100-120-160? - de bizony ez nem szerepel SEHOL! Vagy a tatabányai beteghordó, aki teljesen egészséges volt és a munkahelyén kapta el a fertőzést, stb.

Szóval fel kéne már ébredni: nem, nem csak a krónikus beteg, idős emberekre veszélyes, Szlovákiában a fertőzöttek legnagyobb hányada, mintegy harmada 30 és 44 év közötti:

[link]

Az olaszoknál is 40-es férfiak is bőven voltak lélegeztetőn.

2020. máj. 4. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!