Mészáros "tolvaj" Lőrinc 50 000 000 millió forintot adományozott egy gyermekkórháznak. Ekkora tolvajt?
A Horgasz magazin vagy a Furge ujjak...ilyen szempontbol indefferens ezt te is tudod
..
vegigolvastam az egészet
az a baj kérdező, hogy hazudsz
és a kérdezőt még lepontozni se lehet
Kérdező, ne durcizz, mert nem áll jól neked!
Elhiszem neked, hogy te hiszel ebben...van aki az ufókban hisz, van aki a Mikulásban...Neked a Fidesz és Lőrinc jutott...
Tudod, ki mit érdemel...Te Lőrinc-et érdemled! Ha ennyire szereted, neked adjuk, szerintem az itt lévők közül nem sok mindenkinek kellene... Otthon azután azt csinálsz vele amit akarsz, csókolgathatod is azt a szorgos és adakozó kezét...
Ha akarod, mást is megcsókolhatsz neki...
Bocs, én nem vagyok csökkent látó, mert nem vakultam meg...esetleg elvakult lehetek...:-)
Bár nem tudom, hogy tudod-e mi a különbség a két kifejezés között...
Egyébként, csak egy pici adalék...Én valaha a Fidesz-re szavaztam. Szerettem a nyílt és egyenes gondolkodás módjukat, ahogy látták az ország helyzetét..akkoriban.
Az az Orbán Viktor és a mai Orbán Viktor, teljesen két másik személyiség lett. Látszik rajta, hogyan torzított el a személyégét a hatalom és a sok pénz...
Az 1989-es OV a maival szóba sem állna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!