Mészáros "tolvaj" Lőrinc 50 000 000 millió forintot adományozott egy gyermekkórháznak. Ekkora tolvajt?
Miert? Azt nem ő mondta? Nem az ő velemenye volt?
Ha te a civil eletedben igy es ennyiszer valtoztatnad a velemenyedet...mi lenne a velemenye rolad az ismeroseidnek?
"vannak-e garanciák arra nézve, hogy az egyházak nem avatkoznak be közvetlenül a politikai életbe, nem gyakorolnak közvetlen befolyást az államra? "
Az egyház ma sem gyakorol az államra nagyobb hatást, cska amennyit enged. De azt is fontos megemlíteni, hogy a keresztény emberek is a társadalom része. Így Orbán nem mondott ellent magának, és ez nem kettős mérce! Ha a választóknak nem tetszik leszavaznk. De ebből most elég. Ezt jó pár évvel ezelőtt monda, azóta fejlődött. Az ellenzék van hogy 4 évente, 2 évente, 3 évente, félévente, vagy hó alont változtatja a politikai véleményét. Ha van egy pitikai véleménye valakinek, hát akkor az tartson ki legalább egy évtizedig.
Ti milyen jól elvagytok... :)
Miért nem mentek szobára? Látszik, hogy titkon imádjátok egymást :)
Szerintem cseréljetek telefonszámot és beszéljétek meg. Sokkal egyszerűbb, mint írogatni, várni a másik válaszára, stb.
Még mielőtt: nem, nem zavar, hogy elvagytok egymással, csak segíteni szerettem volna :)
Utolso, koszi a kedves szavaidat...:)
Bevallom elvezem a dolgot, mert jokat m9solygok a kerdezo naivitasan...
Ahogy csugg a vezere emloin es szivja magaba.a szent tanokat...
Korombol.adodoan en meg lattam vegig Orban iranyvaltasait...jokat mosolygok a sok megvezetett szetencsetlenen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!