Mészáros "tolvaj" Lőrinc 50 000 000 millió forintot adományozott egy gyermekkórháznak. Ekkora tolvajt?
Ez a különbség kettőnk között!
Én nem váltogatom naponta a politikai meggyőződésemet. Ami zöld volt 30 éve, az nekem most is zöld!
Te meg őrültem imádod OV-t, mert neked tetszik a mai stílusa!
A 30 évvel ezelőttivel akkor mi van? Azt megköpdösöd, a mait meg imádod?
S ha 1 év múlva megint vált politikai irányultságot (ahogy párszor megtette ebben a 30 évben), akkor mit csinálsz?
Mész utána, mert a vezérkost követni kell, bármerre is megy! Megtagadod az eddigi elveidet? Vagy maradsz ahol most vagy, és OV-t köpködöd újra?
Ez a ti oldalatokon nagyon megy...
Simicska, amíg adta a pénzt addig jó barát volt, amikor hátat fordított, azóta csak anyagyilkos nem volt nálatok...
Vagy a másik szép példa, Szili Katalin...kommunista volt, meg ki tudja mi...beállt közétek azóta, a világ legrendesebb asszonya...
Nincs hányingeretek ettől a sok ide-oda fordulástól...?
Ha antikommunista part, akkor miert van tele volt kommunistakkal?
Ne farasszuk egymast...ezzel a dumaval!
A Fidesz egy pragmatista part, amely felismerte, hogy a politikai paletta melyik szegmenseben tud igazan ervenyesulni! Ha ezt a liberalizmusban lattak volna meg, akkor ma is ott lennenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!