Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mészáros "tolvaj" Lőrinc 50...

Mészáros "tolvaj" Lőrinc 50 000 000 millió forintot adományozott egy gyermekkórháznak. Ekkora tolvajt?

Figyelt kérdés
Dobrev, Karácsony, Gyurcsányék, egész balliberális ellenzék, Somicska, Soros György ilyenkor hol van?

2020. ápr. 26. 23:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 Micimacko67 ***** válasza:

Ez a különbség kettőnk között!

Én nem váltogatom naponta a politikai meggyőződésemet. Ami zöld volt 30 éve, az nekem most is zöld!

Te meg őrültem imádod OV-t, mert neked tetszik a mai stílusa!

A 30 évvel ezelőttivel akkor mi van? Azt megköpdösöd, a mait meg imádod?

S ha 1 év múlva megint vált politikai irányultságot (ahogy párszor megtette ebben a 30 évben), akkor mit csinálsz?

Mész utána, mert a vezérkost követni kell, bármerre is megy! Megtagadod az eddigi elveidet? Vagy maradsz ahol most vagy, és OV-t köpködöd újra?

Ez a ti oldalatokon nagyon megy...

Simicska, amíg adta a pénzt addig jó barát volt, amikor hátat fordított, azóta csak anyagyilkos nem volt nálatok...

Vagy a másik szép példa, Szili Katalin...kommunista volt, meg ki tudja mi...beállt közétek azóta, a világ legrendesebb asszonya...

Nincs hányingeretek ettől a sok ide-oda fordulástól...?

2020. ápr. 28. 16:40
 92/106 A kérdező kommentje:
Orbán az egyetlen politikus, aki nem változtatta az alapelveit, én pontosan ez az amit tisztelek benne. Az én szememben eddig csak pozitív irányba változott, de az alapelvei ugyanazok ugyanazt csinálja mint régebben is ezelőtt. Nem olyan mint a kaméleon szindrómában szenvedő jobbik, hogy össze fogok a legnagyobb ellenséggel, csak a hatalom és a pénz miatt. Ebben a tekintetben Fidesz sokkal jobb. És lehet itt mondani hogy a Fidesz egy liberális pártnak indult, és még is konzervativ lett. De ezt mindenki tudja hogy nem igaz, mert a Fidesz nemzeti liberális volt, ahogyan például most kövér is nemzeti kommunista ebben semmi baj nincs. Egy politikus a nép igényeit nézve fejlődhet, de az alapelvét nem változtatja meg. Ha a Fidezs annó egy antikommunista párt volt, akkor most is az. És nem fog teret engedni Gyurcsányéknak, sem össze fogni vele, de nem is fogja őket börtönbe zárni. Mit érne el vele? Ugyanolyan lenne mint a kommunisták.
2020. ápr. 28. 17:33
 93/106 A kérdező kommentje:
Simicska témáról pedig annyit, hogy szerintem te sem baratkoznál egy olyannal aki lehord minden fosnak!
2020. ápr. 28. 17:34
 94/106 A kérdező kommentje:
Elmond*
2020. ápr. 28. 17:38
 95/106 Micimacko67 ***** válasza:

Ha antikommunista part, akkor miert van tele volt kommunistakkal?

Ne farasszuk egymast...ezzel a dumaval!

A Fidesz egy pragmatista part, amely felismerte, hogy a politikai paletta melyik szegmenseben tud igazan ervenyesulni! Ha ezt a liberalizmusban lattak volna meg, akkor ma is ott lennenek!

2020. ápr. 28. 17:50
 96/106 A kérdező kommentje:
Nemzeti kommunista nem kommunista. Nemzeti liberális nem liberális. Tudod mi a különbség köztük? Nem bántják azokat akik nem osztoznak a gondolataikkal, és a nép akaratot nézik. Nem olyanok mint akik a nyakunkon voltak a kommunimusban!
2020. ápr. 28. 17:56
 97/106 A kérdező kommentje:
De egyébként elmondható hogy a Fidesz egy kozervativ párta fejlődőtt, viszont a régi nézeteit nem valtoztatta. Ez is a régi nézeteik miatt következett be, meg a fejlődés. Ugyanis a mai liberalizmus mindenkit becsapott, ugyanis ugyanolyan birodalmában gondolkodik mint a kommunimusban történtek. Tisztára mint a kommunimusban. És elnyomja a nép akaratot, a nemzeteket, a vállásokat, mert azokra az elsőszámú ellenségként tekint. De a konzervatív és a nemzeti liberális, és kommunimus nem ilyen. Szerencse vannak fejlödőképes emberek, a Fiatal Demokraták Szövetsége pedig akkor is és ma is az elnyomás ellen harcol!
2020. ápr. 28. 18:00
 98/106 A kérdező kommentje:
Birodalmakban*
2020. ápr. 28. 18:02
 99/106 Micimacko67 ***** válasza:

[link]

[link]

Orban nem valtozott...aha...en meg akkor a dalai lama reinkarnacioja vagyok...

2020. ápr. 28. 18:10
 100/106 A kérdező kommentje:
Lehet itt a régi beszédeket idézni.
2020. ápr. 28. 18:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!