Mészáros "tolvaj" Lőrinc 50 000 000 millió forintot adományozott egy gyermekkórháznak. Ekkora tolvajt?
Linkeld a forrast es ha osszeallnak a szamok elhiszem, hogy jo volt a semmi kozepen Felcsutin stadiont epiteni. 🤔
Milyen koncertek voltak is ott mostanaban? 😏
Aha,értem.
Valaki hívná gyorsan az elmegyógyintézetet?
Egyébként nem csak hogy az IMF töredéke, de az egészségügyre költött pénzek töredéke is! [link]
Kérték hogy linkeljek, én mondtam hogy tudok linkelni...
Nem erdekel ki mibol gazdagodott meg. Hat beloled, te nagyon okos, meg a tesodbol, anyadbol-apadbol, a gyerekedbol. Tolunk veszik el, azt amibol visszadobnak 50 fillert, te meg tapsolsz itt oromodben.
A korhazak rottyon.
A 4-es fout meg mindig nem autopalya.
4-es metronk van, de gyalog gyorsabb nehany szakaszon.
Na meg mire a trendy lepcson lemegyek varok utana 4 percet a metrora, egyszerubb buszozni... nem mertek fel ujra az igenyeket, az egy 70-es evek beli terv alapjan epult.
Diakhitel - haha ok azt mondtak sose lesz fizetos az oktatas es emelik az eu-s dolgozok fizujat. Tudom, mert ezert szavaztam rajuk 2010-ben vagy mikor a csaladom nagy dobbenetere.
Akkor korul a kezdo orvosok 160 netto korul kerestek. Hat eltelt 10 ev de ez most se sokkal tobb... 🙃
Ja es hitelesse tettek a felsooktatast. Tok jo.
Csak 2 dologban hazudtak, de lehetne meg sorolni biztosan ha jobban utananezek.
Tok mindegy amugy mit hadovalunk.
Nezz at a szomszedba.
Szlovakok, romanok szarnyalnak!
Regen mi jartunk hozzajuk vasarolni. Most meg ok jonnek ide. Vicc basszus.
Ja es sokkal nyugisabbak, relaxosabbak lettek az ottani emberek. Most jartam Szlovakiaban ugyanazon a helyen 15 ev elteltevel. Csak kapkodtam a fejemet a fejlodesen! Ja, igy is lehet EU-s penzeket kolteni, hogy a beruhazasokbol a helyieknek utana dol belole a della.
Mar lelkiekben keszultem a szlovak passziv agressziv bunko stilusra. Hat, kisapam, mindegyik olyan kedves volt, hogy azt se tudtam hirtelen hova kerultem. Total relax, mosolygos, segitokesz mind.
Itt meg idegbajban elnek az emberek... mert honaprol honapra elnek, nincs semmi jovokep, kozben a Meszaros Loloke meg milliardos lett a nep penzebol...
Na ez a baj trollocskam, tudod.
Szanalmas amugy, hogy kepes vagy egy ilyen rendszerben nyalni es osztani az eszt. Nem lehet senki se ennyire vak, vagy agymosott, hogy lassa elloptak az orszagot. Meg titkolni se titkoljak. Orban megmondta, amikor felszolitottak az EU parlamentben hogy mi a faxt csinal. “egy eros politikai elitet alakit ki az orszag iranyitasanak erdekeben” de joooo. Kiskiralyok kellenek Magyarorszagra. Akkor mindig is olyan jol eltek az emberek.
mindenszo.hu 😭😂🤪
KSH adatok pl.
ceges beszamolok (mondjuk azt is ketkedve fogadom el)
az egeszsegugynek van egy alapkoltsege ugyebar a cukrosnak fizetni kell az inzulint.
a berhuazasokat mutasd, draga, ne az alap koltsegeket.
De mint tudjuk eleg ratyik a korhazak.
Most amit felhuztak gyorsban viruskorhazat is pl. keprol latszik a belmagassag kb. 2.10 centi, es semmi szeparacio nincs az agyak kozott. Nagyon fertozesbiztos - mar gyogyulnal, de a 2 meterre toled fekvotol kapsz egy jo adag virust, igy kell ezt. Aki tervezte az korhazban fix, hogy nem toltott el 1 hetet se meg soha eleteben. De egyebkent nem lesz sose hasznalva, mert nalunk ez a korona kb. elhanyagolhato veszelyt jelent.
es amugy nem erre kertem a forrast, hanem a
stadion epitesi es fenntartasi koltsegei + a stadionokbol szarmazo bevetelek - mert erre mondtad hogy jo business.
Igen az adócsökkentés sem volt jó, meg a több munkalehetőség, több bér, jobb élet, fejlödő ország sem jó! Nem tetszik? Minden politikus lop. Kamu Gery is. Nézd meg mennyi főpolgármester helyettesel meg tanácsadóval veszi körül magát, igen sajnos ez nem tilos de ő fog megbukni, ő költi el az emberek pénzét meg az eenzéki összefogás akiknek dolgozik, és akiket főlvesz! Az sem jó hogy 9 év alatt egészségügyre 20 ezer milliárd! Forint jutott több! (stadionra 500 milliárd ment el csak).
Az oktatás most sem fizetős, mennyi diák kap ingyen tankönyvet meg ingyen ebédet, a diákhitel csak egy kis segítség.
Romanoknal sokkal kevesebbek a bérek, többet immportalnak mint exportálnak [link]
Mi vissza előttük Lengyelországot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!