Mégis mi a jó Istent csinálnak a budapestiek hogy ennyi büntetést osztanak ott ki? Vagy boldog boldogtalant igazoltatnak és bírságolnak?
Hogy lehet ennyi büntetés amikor papíron ha boltba mentél védve vagy a bírságtól mert boltba menni szabad. Igaz hallottam olyanról aki azt mondta a rendőrnek hogy a párjához megy. :D
Semmit, ez kissé eltúlzott kamu! 444...
A rendőri intézkedés pedig nem jelent egyből büntetést is, az első mindíg a figyelmeztetés, az meg ingyen van!
Egyébként én inkáb közterület felyügelőket látok nagyrészben mint rendőröket. De azok se büntetnek, csak felszólítanak, hogy pl nem hajthatsz be a margit szigetre, vagy gyalogosan se mehetsz, vagy a dunapart bizonyos szabadtéri részeire, vagy a szalaggal lezárt játszótérre.
Nincsenek túl sokan, szóval simán van kibúvó, sé ki is használja mindenki, de legalább van munkájuk, dolgozzanak, tartsák el a családjukat. Amíg a kormányunk részt vesz a nemzetközi bohócparádéba a "világszervezetek" meg a "világbank" elvárásainak megfelelően...
Köszönjük "új világrend"...
Hát még szerencse hogy nem szoktam alkoholt fogyasztani. :D
Viszont sétálni terveztem már egy kicsit. Ráadásul boltba is mennék hiszen vásárolni muszáj.
Igaza lehet annak aki azt írja hogy nem a magányos boltot a természettel kombinálókat fogják büntetni hanem akik csoportosan piálnak vagy sütkéreznek.
A vár mondjuk még egy érdekes helyszín lehet. Hiszen a Karmelita meg Áder miatt ott alapból sok a rendőr. Na meg általában turista is van azért. :D
# 7
Sétálhatsz kérdező, a kiemelt túristalátványosságokat pl: a vár és társai viszont felejtsd el.
Kisebb kilátók, túristaútvonalak nincsenek csak lezárva, de pla rakparton is végigsétálhatsz a parlament előtt, a kutya nem fog veled kötözködni. Túristák is mászkálnak százával. Római partra is lemehetsz gond nélkül.
Akkor a várat kihagyom. A Gellért hegyről mik a tapasztalatok? Vagy a belváros felejtős? Mondjuk a bolt ahova megyek a Margit hídhoz közel van. Ezért is gondoltam a belvárosra.
Mondjuk nem tudom mennyire veszélyes buszra szállni de lehet ott lenne a Hármashatárhegy. Az Árpád kilátóval ellentétes része is szép és ott nyáron se láttam még tömeget.
# 9
Belvárosba nincs mit nézni, le van pukkanva és minden be van zárva, épületeket újítanak
.
A hármashatárhegy le van ugyan kordonozva de át lehet sétálni mellette / alatta, és kirándulgatnak is az emberek a természetbe, senkit se kergetnek ki a rendőrök a mezőről.
Újpesten is csak a népszigetnél állnak reggel 8 tól. De Óbuda felől is be tudsz menni a vasúti hídon át, a kikötő felől is, meg a hajléktalanszálló felől is a tungsram felett.
Nézd meg inkább a Graphisoft parkot a régi gázgyár mellet óbudán, meg csillaghegyet és környékét.
A Margit szigetet, hajógyári szigetet felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!