5 G veszélyei. Eger városa már felébredt, és elutasítja a hálózat kiépítését. Nem kéne ezt más városokra is kiterjeszteni?
https://www.youtube.com/watch?v=3Q2kcsIBgNA
Olaszországban már 150 város felfüggesztette a kiépítést...
Elgondolkoztató tények. Talán az egészség fontosabb lehet mint a gyorsabb letöltés?
# 39
Elolvastam a cikket. Sajnos azt kell mondanom hogy összehasonlítás képen én egy olyan lakásban lakom amely komoly túlterheléseik van kitéve. Tucatnyi alkalommal volt már mindenféle mérés, mely alapján a mellettem működő hentesbolt mindig megúszta a felelősségre vonást.Szövetkezve a közös képviselőkkel, korrupt tanácsi dolgozókkal lakhatatlanná tették a lakásom.
Ez ment kicsiben...Volt már olyan is amikor szándékosan hazudott az gépjármű igazságügyi szakértő, és nem lett semmi baja...
Szóval a szabványok meghatározása nagyjából nem jelent semmit...
Nyilván azok akik érdekeltek az 5G bevezetésében számtalan szakértőt és szervezetet, akár a WHO meghatározó vezető személyeit is képesek zsebre vágni.
Hazudtak már eleget.
Sőt még arra is képesek hogy 5G ellenes tüntetőket bérelnek fel, gondosan ügyelve arra hogy ne legyenek nagy számban, hogy aztán elmondhassák hogy csak beteges rettegők és üldözési mániások tiltakoznak a haladás ellen...Ismert recept ez...
Ez pl. a gyógyszeripar által lefizetett emberekről szól
https://www.youtube.com/watch?v=tm3tQR5mVLs
Mindannyian őrültek vagyunk? (Tébolymarketing) - dokumentumfilm
Ez az 5G ügy nagyon hasonlít a fentiekre...A lakosság jogosan bizalmatlan...
"Nyilván azok akik érdekeltek az 5G bevezetésében számtalan szakértőt és szervezetet, akár a WHO meghatározó vezető személyeit is képesek zsebre vágni."
Persze az 5G ellenesek között semmilyen politikai, gazdasági haszonszerzést nem lehet találni?
# 42
Ha azzal nem foglalkozik, hogy az új wifik ugyanazon a frekvencián működnek és ott lesznek a munkahelyeken, boltokba, iskolákba, akkor a bluetooth miért foglalkozna? Csak olyannal foglalkoznak az 5G ellenesek, amire lehet valami cikket vagy videót linkelni, ha ezen kívül esik az ignorálják az eddigi tapasztalatom szerint.
Kérdező, te szerencsétlen.
1, 5G a neve, és nem G5.
2, 700MHz (ősztől), és a 3200-3800 MHz tartományokban fog nálunk üzemelni egyelőre.
3, A 2100MHz a 3G frekvenciája volt, néhány sávot belőle áttettek 4G-re.
4, 2400 MHz-es tartományban működik a BT is, amit fentebb már írtak.
5, nem frekvencia, hanem az adó teljesítménye a döntő. Wifiből kb 100 milliárd szoros kell, hogy megváltoztassa a DNS-ed.
# 46
Én itt senkit sem sértegettem. Viszonozni sem fogom, kívánom hogy lakóházad közelében szereljenek fel egy ilyen általad ártalmatlannak minősített sugárzót. Jó lesz,,,majd meglátod...Jó gyors lesz a neted.
# 44
Érdekelne hogy milyen pénzügyi érdekeltsége lehet a G5 ellenzőinek...szívesen meghallgatom az ez irányú érveket
Én is meghallgatnám az itt feltett kérdésekre a válaszaidat, mégsem látom őket.
Amúgy politika=pénz, nem lepődnék meg, ha esetleg 5G ellenes hatalomra kerülése esetén jó pár pozícióba kerülnének, megbízásokat kapnának. Megjelennének az 5G mentes házak. A ezeket az oldalakat, konferenciákat, videókat mégis ki finanszírozza?
Amerikában egy ilyen termet nem lehet egyszerű dolgozói fizetésből kibérelni.
Akciósan 40 ezer forintért már lehet rendelni KOLCOV LAPOK ami megvéd ettől.
Gondolom az is véletlen egybeesés, hogy Amerikában az 5G káros hatásairól beszélgetnek az Russian Today csatornán addig Oroszországban maga Putyin elnök írja alá az 5G hálózat engedélyezését. Egy orosz tulajdonú televízió jobban aggódik az amerikai állampolgárokért, mint az oroszokért?
# 49
Li vezeti az 5 G elleneseket?? Az 5G-t bevezetni szándékozó világcégek...Így szokás, most sincs másképp..
https://www.youtube.com/watch?v=3Q2kcsIBgNA
erre a videóra sem jön semmi reakció...cáfolat Néhány cikk idevágva oszt a parasztoknak az is jó...
Szerintem ne etessük tovább a troll, hátha beveszi a gyógyszereit ha békén hagyjuk.
"Tucatnyi alkalommal volt már mindenféle mérés, mely alapján a mellettem működő hentesbolt mindig megúszta a felelősségre vonást.Szövetkezve a közös képviselőkkel, korrupt tanácsi dolgozókkal lakhatatlanná tették a lakásom."
Szerintem aki ellen már a szomszéd hentes is szervezkedik, annak inkább egy csöndes szobában, jó hosszan kellene pihennie. Hogy "tanácsi" dolgozókról beszél 30 évvel a rendszerváltás után, pedig az életkorról is sokat elárul.
"erre a videóra sem jön semmi reakció...cáfolat Néhány cikk idevágva oszt a parasztoknak az is jó..."
Már háromszor kommenteltem, először is hol van az a 30-45 ország, amelyikben a orvosai, tudósok foglalkoznak a 5G hatásaival, de nincsen a világatlaszban.
Másodszor hogyan vegyek komolyan egy olyan embert, aki a mobiltelefoneszköz és mobil hálózat között nem tesz különbséget és nem jól tudja az 5G definícióját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!