5 G veszélyei. Eger városa már felébredt, és elutasítja a hálózat kiépítését. Nem kéne ezt más városokra is kiterjeszteni?
https://www.youtube.com/watch?v=3Q2kcsIBgNA
Olaszországban már 150 város felfüggesztette a kiépítést...
Elgondolkoztató tények. Talán az egészség fontosabb lehet mint a gyorsabb letöltés?
21-nek
Amit betettél az egy januári video...Eger Városi Közgyűlés - 2020.01.30.
Tehát egy korábbi szavazás...amit én tettem be az meg alig néhány napos, egy megismételt szavazás előtti állapot...
# 23 Niknév nélkül én speciel nem nagyon találok meg semmit...Kissé furcsának tartom hogy valaki még a niknevét sem vállalja.
Az ember ösztönösen gondol arra hogy a niknév elfelejtése nem véletlen...
G5 fanoknak...
Mit nem lehet érteni azon hogy a G5 ugyanazon a frekvencián sugároz mint a mikrosütőtök a konyhában??
Ami állítólag az ajtóba épített szerkezettel le van árnyékolva...Azért ennyire nem kellene kiszolgálni a napi megélhetést.
# 28
Hát igen valóban fontosabb a nick nevekkel foglalkozni, mint azzal, hogy van egy technológia amiről hallgatnak az 5G ellenzői pedig ugyanazon alapokon nyugszik vagy egy szót sem ejtenek arról az államról, ahol 100%-os a lefedettség.
Azért megnyugtató, hogy a megyei kamara elnökének erre van ideje, de nem nagyon nyilatkozik azzal kapcsolatban, hogyan lehetne a megyei kórházat kiemelni az ország legrosszabb hírű intézményei közül.
"2400 MHz-en, 2011-2600 Mhz között fog üzemelni"
Most akkor mennyin? Tisztában vagy vele, hogy az 5g nem frekvenciát jelent?
"G5 ugyanazon a frekvencián sugároz mint a mikrosütőtök a konyhában??"
Teljesítmény?
A rádióadók 100kW feletti teljesítménye nem zavar? Az a mikrónak is a többszöröse?
Kotsog troll vagy T.Kerdezo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!