5 G veszélyei. Eger városa már felébredt, és elutasítja a hálózat kiépítését. Nem kéne ezt más városokra is kiterjeszteni?
https://www.youtube.com/watch?v=3Q2kcsIBgNA
Olaszországban már 150 város felfüggesztette a kiépítést...
Elgondolkoztató tények. Talán az egészség fontosabb lehet mint a gyorsabb letöltés?
Nem itt csaholó 5G fanok vagyunk, hanem józanul, értelmesen gondolkodni képes emberek, akik rendelkeznek némi általános reál tudással. Nem igazán kell mérnöknek vagy agysebésznek lenni ahhoz, hogy megértsd ezeket a dolgokat. Ahogy ahhoz sem kell vezető nyomozónak lenni, hogy kiszűrd az intereneten a valós és álhíreket, valamint azokat a youtubereket akik mindenféle háttértudás nélkül okoskodnak és azokat, akik értik is amit beszélnek.
A te esetedben elég lenne már az is, ha értenéd amit hallasz. Hiszen a videóid nem arról szólnak, hogy soha többé 5G , mert mind meghalunk...
# 12
Nos ha így van hát tessék betenni a frissebb videót, engem nem zavar...Ha tényleg igaz hogy 2 ellne 2 mellette és tizenvalahány tartózkodik, ez bizony még mindig nem jelenti azt hogy az 5 G sugárzás ártalmatlan.
túl azon hogy én örültem volna hogy van egy város amely kiáll lakosaiért, hát biza ez szép lett volna...
# 15
Úgy látszik komoly politikai érdek írja felül az egészségvédelmet
Kérdező "Nos ha így van hát tessék betenni a frissebb videót, engem nem zavar..."
Olvasni nem tudsz?
A legelején betettem azt az anyagot ami cáfolja a videón elhangzottakat és normális megvilágításba teszi, magyarázza a kérdést. OLVASD EL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!