5 G veszélyei. Eger városa már felébredt, és elutasítja a hálózat kiépítését. Nem kéne ezt más városokra is kiterjeszteni?
https://www.youtube.com/watch?v=3Q2kcsIBgNA
Olaszországban már 150 város felfüggesztette a kiépítést...
Elgondolkoztató tények. Talán az egészség fontosabb lehet mint a gyorsabb letöltés?
"Mit nem lehet érteni azon hogy a G5 ugyanazon a frekvencián sugároz mint a mikrosütőtök a konyhában??"
Hány watton is fog mennyi az 5G? Hány watton üzemel egy adótorony?
https://www.youtube.com/watch?v=C-9k4jWvpAg
HU
2:15 / 9:53
Mi az igazság? Az 5G káros hatásairól és veszélyeiről tartott szenátusi meghallgatás magyarul
1 napos videó...
https://www.youtube.com/watch?v=ery6xgTyMwI
HU
Dr. Pócs Alfréd beszéde a 2020. április 25-i 5G-ellenes Globális Tiltakozás alkalmából
https://www.youtube.com/watch?v=bHf54eM0N34
Nekem ez a kedvencem a televízió, amely "orosz szemszögből nézi a világban zajló legfontosabb eseményeket"
Amerikába az orosz állami finanszírozású televízió szerint veszélyes addig Oroszországban az elnök engedélyezi. Hogyan is van ez?
Egy komment
Endre, Lajos Mészáros
6 hónapja
Sajnos az elhangzottak, csak azt igazolják, hogy a gyártók szerint nincs az emberre nézve veszélyes tényezője az elektromágneses sugárzásoknak. EZ nem igaz,napjainkban ez nagyobb biznisz, mint a gyógyszeripar, tehát az igazat nem SZABAD leirni, elmondani. Nos én a saját példámat hozom elő: fiatal katonakéntrádiós voltam, kb 24 hónapot dolgoztam aktív adóval a katonaidőmből. Leszerelés után a tüdőgyógyász főorvos nem adta meg az egészségügyi alkalmasságot a munkámhoz, és több mint 1 évet tüdőkórházban töltöttem betegként. A tüdődaganatot sajnos csak 4 év után műtéti szövetvétellel tudták kimutatni, addig fel se ismerték az orvosok. Ettől kezdve az egész életem a legkülönfélébb betegségekkel élem rokkantan. Keressenek a világban hasonlóan rádiósugárzásnak kitett embereket, akik majd elmondják az igazságot a sugárzó frekvenciákról. Olyanok véleményét meg se hallgassák, akik ezt a problémát csak elméleti síkon ismerhetik!
#28 Az első oldalon válaszoltam neked, elég részletesen és te alig 4 perccel utána tetted a következő megjegyzésedet. Igen kevéssé hihető, hogy nem vettél észre egy terjedelmes választ a kérdésedre adott elő kommentek között, benne egy linkkel, ami szép kéken világít. De tessék, itt van újra, nehogy a saját kérdésed első oldalát ismét meg kelljen nézned:
OLVASD EL!
"Az ember ösztönösen gondol arra hogy a niknév elfelejtése nem véletlen..."
Valóban nem véletlen. Tapasztalat miatt nincs jelölve és nem elfelejtve van.
Megzavarhatja a meteorológiai műholdakat az 5G ?
"Az egyik G5 frekvencia 2400 MHz-en, 2011-2600 Mhz között fog üzemelni. Az ehhez szükséges antennákat emberközelben fogják elhelyezni. Ez olyan mintha egy nyitott és működő mikrohullámú sütő sugárzásában feküdne az ember."
A bluetooth is azon a frekvencián működik, sokan az agyukba dugják, mégsem halt még meg tőle senki.
"arra lennék kíváncsi hogy az itt csaholó G5 fanok szettnének e egy ilyen antennát a saját házuk falán, vagy tetején"
Ami ugyebár azt is jelenti, hogy nemhogy a házuk falán, de azon belül is van "5G" antenna. Érdekes módon erről még nem mosták át az agyad.
"Ami állítólag az ajtóba épített szerkezettel le van árnyékolva..."
Mondjuk fizikát sem sokat tanulhattál, mert ugye nem csak az ajtót kell szigetelni, és nem is bonyolult szerkezettel. Faraday-kaliktka a becsületes neve. Kb annak az elvét szeretnéd kihasználni akkor is, amikor alufóliába tekered a fejed felét. Igaz, azzal gyakorlatilag semmire sem mész, dehát az ilyen-olyan konteó hívők valahogy a "kevésbé tanult" rétegből kerül ki.
"Milyen szép vita lett egy mezei trollkérdésből"
Nem troll ez. Még ahhoz is sötét, hogy az legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!