Akik szerint a "Soros terv" csak Fidesz propaganda azok szerint a Fidesz miatt van kitiltva Soros több országból és a világsajtóban is csak miattunk rossz a megítélése?
Véletlenül se döntött be több pénznemet, nem spekulált és nem ebből lett dollármilliárdos ugye?
Csak egy ártatlan öreg bácsi aki félti a demokráciát Magyarországon és ezt migránsok betelepítésével szeretné orvosolni?
Esetlegesen azzal, hogy megpróbálta bedönteni a forintot?
Franciaországban is azért ítélte el a bíróság spekuláció miatt gondolom mert Orbán bábjai voltak a francia bírok.
27: erre nem kell forrás, én is hallottam róla, csak a kérdező troll nem képes felfogni, hogy Gyuri bácsi semmire sem ment ezzel, mert a kretén Trumpot csak megválasztották.
Mint ahogy azt is elhallgatja, hogy a Sorosnál amúgy sokkal gazdagabb Koch-testvérek mennyit öltek bele a republikánus kampányba. Bizony jóval többet.
Nem a mechanizmus a lényeg, hanem hogy a spekulációja révén 30 milliárd euróval károsította meg a britt adófizetőket. Ő maga mondta, hogy a pénzszerzés volt az egyetlen célja a font bedöntésével. Ezen nincs mit magyarázni.
Hülye vagy mint a sgg.
Azt sem tudod miről beszélsz, fogalmad nincs a részletekről, a tőkepiac jellegéről, a short ügyletekről.
Mi a más lenne a befektetés célja, ha nem a pénz szerzés, okoska? :DDDD
Ezeknek van szavazati joga, egyszerű, megvesztegethető, krumplival lefizethető emberek.
Én az ilyen barmokat, mit ez a kérdező is, komolyan szívesen olvasom. Ez is -mint a többi általában- egy frusztrált kis niemand, aki azáltal akar valakivé válni, hogy az éppen "sikeres" értsd: hatalmon lévő banda hátsóját nyalja ráadásul bő nyállal és fényesre.
Mindezt teszi tök ingyen, csinál magából idiótát tök ingyen, idegesíti fel magát tök ingyen és kap majd infarktust hála Istennek tök ingyen.
Csak így tovább nyomorult kérdező, nálad nagyobb lúzer nem sok rohangál itt a gyakorin :)
És a kedvencem: ez a röhejes kis majom azzal akarja alátámasztani az igazát, hogy neki diplomája van. Ha így is lenne az megint ékesen bizonyítaná az oktatásunk kudarcát. Amúgy meg ki nem tojja le a papírodat, itt majd mindenkinek van (sőt még az is lehet, hogy több is te szerencsétlen) és a mégsem verjük rá magunkat :)
"27: erre nem kell forrás, én is hallottam róla, csak a kérdező troll nem képes felfogni, hogy Gyuri bácsi semmire sem ment ezzel, mert a kretén Trumpot csak megválasztották."
Én is olvastam róla, de csak 25 millió dollár erejéig, többetmagával, hisz sokan támogatták Hillary Clintont. Arra lettem volna kíváncsi, hogy hogy lett ebből 100 millió és hogyan költötték azt facebook hirdetésekre. De ezek szerint megint ott vagyunk, hogy ő állít valamit, én pedig dolgozzak helyette is.
Mé lettem leszavaza? Pedig montam hogy éjjen az ellnzék és a Soros és veszen a fideSS!
Diktatúra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!