Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik szerint a "Soros terv"...

Akik szerint a "Soros terv" csak Fidesz propaganda azok szerint a Fidesz miatt van kitiltva Soros több országból és a világsajtóban is csak miattunk rossz a megítélése?

Figyelt kérdés

Véletlenül se döntött be több pénznemet, nem spekulált és nem ebből lett dollármilliárdos ugye?

Csak egy ártatlan öreg bácsi aki félti a demokráciát Magyarországon és ezt migránsok betelepítésével szeretné orvosolni?

Esetlegesen azzal, hogy megpróbálta bedönteni a forintot?

Franciaországban is azért ítélte el a bíróság spekuláció miatt gondolom mert Orbán bábjai voltak a francia bírok.

2020. ápr. 25. 09:17
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, tegyük fel tökéletesen igazad van mindenben. Akkor, néhány éve még, miért is voltak annyira jó haverok Orbánnal? Anno még nem volt ezzel problémád?

[link]

2020. ápr. 25. 11:25
 22/41 A kérdező kommentje:

#20 Vergődjünk? Köszönöm szépen jól el vagyunk 3 ciklus után, várjuk a negyediket 2022-ben csak az a kérdés, hogy 2/3 vagy 4/5 lesz. A jelenlegi ellenzéki bohóckodás miatt lehet a 4/5 a sanszosabb.

Vergődni és sivalkodni ellenzéki oldalon szokás.

2020. ápr. 25. 11:26
 23/41 anonim ***** válasza:

Ámerikai milliárdos befektető és üzletember.

Miért mentetek olyan messzire?

Questor "ügyben" a Magyar Nemzeti Kereskedőház által,éppen az összeomlás előtt kimentett vagyonról miért nem beszélünk?

Ja,tudom.

Mert az kormányzati manipuláció volt.

Azért olyan fontos Magyarországon IS a "Soros" ,mert van mivel elfedni az adott ország bennfentes csalásait.

Milliárdosok...idehaza, de OTT senkinek számítanak.

Egyszerűbb a nyilvánvaló,elképzelhetetlen összegeket "vizsgálgatni",mint beismerni hogy a saját "háztájon" problémák vannak.

2020. ápr. 25. 11:31
 24/41 A kérdező kommentje:

#24 Soros "csak itt valaki" és csak itt milliárdos?

Na ezen jót nevettem, dollárba milliárdos nem forintba és az egész világon tevékenykedik, csak az amerikai Trump ellenes hirdetésekre és ellenzéki támogatást több mint 100 millió DOLLÁRT fizetett Facebook hirdetések gyanánt.

2020. ápr. 25. 11:34
 25/41 anonim ***** válasza:

x25!

Öööö...

Valamit nem jól értelmezel.

:)

2020. ápr. 25. 11:36
 26/41 anonim ***** válasza:

"Na ezen jót nevettem, dollárba milliárdos nem forintba és az egész világon tevékenykedik, csak az amerikai Trump ellenes hirdetésekre és ellenzéki támogatást több mint 100 millió DOLLÁRT fizetett Facebook hirdetések gyanánt."

Forrás/bizonyíték?

2020. ápr. 25. 11:47
 27/41 anonim ***** válasza:

11:34: és ment vele valamire? :)

Lúzer.

2020. ápr. 25. 11:52
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

2 bites logika. Vannak a kormánypárti emberek, és az ellenzékiek. Ezeknél így működik a világ. Szerintük az emberek 2 csoportra oszthatók, és a csoporton belüli emberek teljesen homogének.

Igen, valóban ilyen közbeszédet akart elérni a fidesz a hatalom megtartásáért, és a buta rétegeknél ez sikerült is.

Én a többieket nem értem, minek válaszoltok ezeknek? Ezek csont hívők, érvekkel nem győzhetőek meg, csak az időtöket fecsérlitek.

Éljen így, a birkamenetben, meg a vidéki kocsmában be is fogadják őket, nekik ez elég, bőven.

2020. ápr. 25. 11:53
 29/41 anonim ***** válasza:
11:26: 2022-ről meg azután beszéljünk, ha a Vezéred sikeresen kezelte a vírus miatt alakuló gazdasági válságot, amire én őszintén szólva nem sok esélyt látok. :)
2020. ápr. 25. 11:54
 30/41 A kérdező kommentje:
#27 Google a barátod. Továbbiakban nem linkelek forrást hiszen ti mindent hazugságnak kezeltek ami nem az ellenzék poppoloját tisztitja fényesre.
2020. ápr. 25. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!